Betegesen szerelmes lennék? Mi tévő legyek?
Lefordítom amit írtál:
nagyon tetszett egy jó pasi, de neki nem jövök be
közel kerültünk egymáshoz, de neki nem jövök be
többször lefeküdtünk, de neki nem jövök be
lelki társa vagyok, de neki nem jövök be
belémtörli a lábát, de neki akkor sem jövök be
Szerinted ha 10 év alatt nem lett köztetek "normális" kapcsolat, akkor majd valami csodaszer hatására belédszeret, komoly kapcsolatotok lesz és ő lesz a gyerekeid apja?
Ezeket tudod tenni:
Elmondod neki az érzéseidet, hogy nem akarsz róla többet hallani, mert ez Neked fáj. Megszakítassz minden kapcsolatot vele és igyekszed magad túltenni rajta. Bele fog pár évedbe telni, de utána majd találsz valaki mást és boldog leszel vele.
VAGY: örlöd magad még 10-20-30+ évig, minden pasit hozzá próbálsz hasonlítani amíg ő újra és újra csak kihasznál lelkileg, testileg. Ja és persze mellette ő éli az életét az éppen aktuális barátnőjével, míg Te csak róla álmodozol.
10 évet már kidobtál rá! Vagy kiráncigálod magad ebből a helyzetből vagy örökre benne maradsz. Saját tapasztalat: akármekkora hatalmas szerelemnek is hiszed, ha nincs harmónikus "normális" kapcsolat, akkor az nem is kapcsolat. És az esetek 99%-ban sajnos ez van.
Elfelejteni pedig...hát idő lesz, nekem speciel 2-3 évembe került, de el lehet.
Pasizz. Persze hogy nem akar tőled semmit, a lábai elé omlassz, nem vagy kihívás, tudja hogy úgy játszik veled ahogy akar.
Ha másokkal ismerkedsz (nem kell kapcsolatot kezdeni, csak randizgass) talán észbe kap.
Ha nem tudsz az eszedre hallgatni, akkor nem tudom mi lenne a legjobb, de ez most így tényleg nem jó ahogy van.
Tudom, hogy nehéz kiölni az érzéseket, mert én is éppen azokat ölöm... Én elveszettem azt a személyt, aki sosem volt az enyém. S így is nagyon fáj a dolog, hogy még csak az enyém sem volt!
Szerintem akkor talán az lenne a legjobb, ha végre elmondanád neki, hogy mit érzel. Nem is értem, hogy nem veszi észre, ha ennyire oda vagy érte. Valld be neki a dolgot és lesz ami lesz! Ha emiatt eltávolodik tőled, akkor egyértelmű: párjának nem akar téged, akkor pedig miért várjál rá egy percet is? Másik kimenetel: megpróbáljátok együtt és vagy maradtok együtt vagy nem. 50-50 %
Valami megoldást kell rá találni! Tudom, félelmetes érzés az elvesztésnek a tudata is, de akkor legalább elindulnátok valamerre, mert jelenleg egy helyben toporogtok. Nekem azt szokták mondani: mindenkinek magának kell tenni saját magáért, hogy jobb legyen. Nagy igazság. Sajnos, néha ez lemondásokkal is jár.
Dönts belátásod szerint! De remélem azért tudtunk segíteni valamennyire a tanácsainkkal!
erre volt egy sztori, amit irtam...kb ilyenre...mond el neki, mert nem tudhatod mit érez...lehet hogy ugyanigy szenved ő is...lehet h ugy gondolja, hogy nem akarsz tőle semmi egyebet...figyelj..kockázatos...de ha kockáztatsz akkor lehetsz igazán boldog...megéri...hidd el!!!!
24L
sőt...elárulok egy titkot..igy vagyunk együtt most a völegényemmel kb...mindig is tetszett nekem...de mivel ő sose lépett, nem foglalkoztam vele...aztán meg kiderült, hogy nagyon oda volt értem, velem akart lenni, de úgy gondolta, hogy én nem állok le vele, nem lesz elég nekem...pedig dehogyisnem...hisz a völegényem! lépj...igy is sok időt pazaroltál már el!
24L
ja és nálunk is kb 10 évbe telt..bár mi nem voltunk ennyire jóban...:)
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!