Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek közömbös vagyok a számára? Én ugyanúgy betegesen szerelmes vagyok belé. Mit tegyek?
A volt barátommal találkoztam egy hipermarketben a múlt héten, ő szakított velem. Nos hát iszonyatosan zavarban volt előttem, de azért megpróbáltunk beszélni.
Kérdeztem, hogy szebb lett-e így az élete, hogy nem kell velem lenni, erre ő azt felelte: szerinted? -rosszabb.
Erre én csak mosolyogtam.
Én még nagyon szeretem őt, és vissza akarom szerezni. írtam neki levelet, mondtam, hogy ha zaklatásnak veszi, nem kell válaszolnia, de válaszolt, csak éppen nem arra a részére, hogy mennyire hiányzik.
Ma van a születésnapja. Írhatok neki?
Vajon érez még valamit irántam?
ő 16, én 17 éves vagyok.
Szeretem őt, kérlek ne írjátok, hogy felejtsem el. Ez nem opció.
Esetleg igen .
DE NEM MA !!!!!!!
Nézd nem vagyok a szerelmes szívek megmentője !
DE !
Nyilvánvaló ha zavarba érezte magát a társaságodban nem vagy neki közömbös valamilyen szinten de még így se éld bele magad.Az pedig hogy írtál neki levelet édi bédi de ha nem a konkrétumra válaszolt csak tereli a szót nem akarja kimondani amit gondol tehát egy piponya ember akitől nagy tetteket ne várjál .Ma van a születés napja hát nyugottan írjál csak neki ugyan úgy ismeritek egy mást és az ismerősök általában felköszöntik egymást ! Arról pedig hogy érez e valamit nem tudok mondani semmit se mert ahhoz kéne vele beszélnem egy jó órát. Amiért megkértél azt mondom soha ne felejsd el !
Meg felel a kimerítő válaszom szerelmem ?
Üdv:Sziklaszar
:D :D Istenem...
Igen, köszönöm szépen Sziklaszar.
mutasd meg neki ezt a kérdést:D
amúgy szerintem még nagy esély van rá hogy szeret.
miért szakított?:o
Mert úgy érezte, nem szerelmes.
Vagyis összezavarodott.
Ő sem tudta. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!