Szerelmes vagyok bele, de nem merem el mondani neki?
Igen ez a tipikus nagy probléma.
Van egy közeli faluban lakó lány, akivel már több mint egy éve jóba vagyunk és az utóbbi 2-3 hónapban nagyon jól el beszélgettünk. Úgy érzem, hogy meg van az összhang, el mondtam neki h mennyire bízok benne, és ő is el mondta h ős i bennem. Na a lényeg, szóval tényleg meg szerettem, célozgattam is erre és nem adott konkrétan érthető választ arra, hogy ő ezt hogy gondolja. Szóval biztos, hogy tudja hogy többet érzek barátságnál, de azt nem biztos hogy tudja h szerelmes vagyok bele. Szeretném, ha minél több tanácsot tudnátok adni nekem, hogy mit tegyek. Előre is nagyon köszönöm. 17/F
6/11-es voltam és NŐ vagyok nekem úgy bejönne ha közeledne felém valaki aki barát, ha nekem is jobban bejön egy férfi mint barát úgy is közlöm vele, de ha tolakodó a férfi de nekem nem jön be vagy csak idő kell hogy megszeressem akkor kell az idő!!!
Marcipán lehet a te ötleteddel a lány elriadna és nem merne többet közel ,enni a sráchoz.
Szerintem mond meg neki őszintén, hogy mit érzel! :)
Ha már több hónapja jobban vagytok, és még bízik is benned akkor nagyon csalódás nem érhet!! :)
16/L.
Csak ne zúdítsd rá, attól könnyen megijed a nőlény.
(minél) előbb kezdj finoman bókolni, hívd el valami olyan progira ahol kettesben lehettek, korizni, billiárodzni, ilyen klassz programokra, megpróbálhatod a kezét megfogni...stb. és ha már látsz rajta hajlandóságot akkor érdemes ilyenről beszélgetni is.
elég ciki de azért leírom. én is így vacakoltam egy csajjal aki nagyon bejött, de egyszer csak elszakadt a cérna és kitaláltam, hogy na majd ma este mindent elmondok neki. Csak aznap este pont kocsmába ültünk be ahol már nem teljesen józan állapotban mondtam minden baromságot... na ilyen helyzetbe ne kerülj. KOCSMÁBA NE MENJETEK.
Ami eddig történt azzal minden rendben van.Csak így tovább .Nem kell semmit sem megmondanod neki,ha okos úgy is tudja.Folytassátok a találkozásokat és előbb utóbb összeszoktok annyira,hogy ki sem kell mondani,ami úgy is nyilvánvaló.Én sem mondtam állandóan a feleségemnek,hogy szeretlek,mégis házasok vagyunk néhány évtizede.
A világnak már úgyis elmondtad ezen az oldalon.
51F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!