Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerelmes vagyok bele, de nem...

Szerelmes vagyok bele, de nem merem el mondani neki?

Figyelt kérdés

Igen ez a tipikus nagy probléma.

Van egy közeli faluban lakó lány, akivel már több mint egy éve jóba vagyunk és az utóbbi 2-3 hónapban nagyon jól el beszélgettünk. Úgy érzem, hogy meg van az összhang, el mondtam neki h mennyire bízok benne, és ő is el mondta h ős i bennem. Na a lényeg, szóval tényleg meg szerettem, célozgattam is erre és nem adott konkrétan érthető választ arra, hogy ő ezt hogy gondolja. Szóval biztos, hogy tudja hogy többet érzek barátságnál, de azt nem biztos hogy tudja h szerelmes vagyok bele. Szeretném, ha minél több tanácsot tudnátok adni nekem, hogy mit tegyek. Előre is nagyon köszönöm. 17/F

2015. jan. 3. 01:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
#8-as vok,lány
2015. jan. 3. 23:02
 12/21 anonim ***** válasza:

6/11-es voltam és NŐ vagyok nekem úgy bejönne ha közeledne felém valaki aki barát, ha nekem is jobban bejön egy férfi mint barát úgy is közlöm vele, de ha tolakodó a férfi de nekem nem jön be vagy csak idő kell hogy megszeressem akkor kell az idő!!!

Marcipán lehet a te ötleteddel a lány elriadna és nem merne többet közel ,enni a sráchoz.

2015. jan. 4. 00:51
 13/21 anonim ***** válasza:
menni* ( javítom)
2015. jan. 4. 00:51
 14/21 anonim válasza:

Szerintem mond meg neki őszintén, hogy mit érzel! :)

Ha már több hónapja jobban vagytok, és még bízik is benned akkor nagyon csalódás nem érhet!! :)

16/L.

2015. jan. 4. 00:55
 15/21 anonim válasza:
Szerintem mond meg neki,tudom milyen érzés az ha nem mondom meg neki ha szerelmes vagyok belé aztán más lenyulja hidd el sokkal szarabb érzés az ha megse próbáltad mintha nemet mond,és amúgy ha nemet mond akkor még ugyan úgy barátok lesztek max.ha vannak közös barátaitok és nem szeretnéd hogy tudjanak róla akkor meg mond meg neki ha olyan jó barátságban vagytok akkor biztos nem sértődik meg.Helyedbe megmondanám neki mert jártam már úgy hogy nem mondtam neki meg és évekig ezen bánkodtam és tudom hogy nem könnyű.
2015. jan. 4. 01:39
 16/21 anonim ***** válasza:

Csak ne zúdítsd rá, attól könnyen megijed a nőlény.

(minél) előbb kezdj finoman bókolni, hívd el valami olyan progira ahol kettesben lehettek, korizni, billiárodzni, ilyen klassz programokra, megpróbálhatod a kezét megfogni...stb. és ha már látsz rajta hajlandóságot akkor érdemes ilyenről beszélgetni is.

elég ciki de azért leírom. én is így vacakoltam egy csajjal aki nagyon bejött, de egyszer csak elszakadt a cérna és kitaláltam, hogy na majd ma este mindent elmondok neki. Csak aznap este pont kocsmába ültünk be ahol már nem teljesen józan állapotban mondtam minden baromságot... na ilyen helyzetbe ne kerülj. KOCSMÁBA NE MENJETEK.

2015. jan. 4. 18:41
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek az őszinte tanácsát. :) Nagyjából tudom, hogy mit kell tennem. Még annyit hozzá fűznék, hogy inkább egy keveset várnék, ugyanis a beszélgetések java része internetek keresztül történt, de én szeretném meg őrizni azt a "konzervatív" elő beszélgetéseket és úgy előre lépni, abban legalább van valami szépség és emlék. :)
2015. jan. 5. 18:26
 18/21 anonim válasza:

Ami eddig történt azzal minden rendben van.Csak így tovább .Nem kell semmit sem megmondanod neki,ha okos úgy is tudja.Folytassátok a találkozásokat és előbb utóbb összeszoktok annyira,hogy ki sem kell mondani,ami úgy is nyilvánvaló.Én sem mondtam állandóan a feleségemnek,hogy szeretlek,mégis házasok vagyunk néhány évtizede.

A világnak már úgyis elmondtad ezen az oldalon.

51F

2015. jan. 6. 11:45
 19/21 A kérdező kommentje:
Ez milyen igaz, mekkora hülyeség ez az egész "vallomás" :) Bele gondolok, és ha tényleg foglalkoztatja a kérdés vagy ha elég figyelmes akkor nem kell mondjam. Ez tényleg el gondolkoztató, nagyon köszönöm!
2015. jan. 6. 17:10
 20/21 anonim ***** válasza:
ez igaz, de ettől függetlenül azért tudjon róla, hogy te szeretnél többet is tőle, vagy legalább hogy tetszik neked.. különben berak a "barátok és kedves fiúk" csoportjába a kis agyában, és összejön valaki mással. Hülyeség a vallomás, de attól nem elég hátradőlni és majd lesz valami. Hozz létre kettes programokat, ilyesmi azért legyen, sokszor jártam már én így és nem túl jó érzés. csak ne féltékenykedj semmi esetben, azt ki nem állhatják.
2015. jan. 6. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!