Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » El merjem mondani a lánynak,...

El merjem mondani a lánynak, hogy szerelmes vagyok belé?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki már nagyon régóta tetszik, és már többet érzek iránta, de ő ebből nem sejt semmit. Ő tuti nem érez így irántam, de én szeretném, ha tudná. Szerintetek érdemes elmondani? Ha igen, mi a legjobb módja?

2014. dec. 14. 13:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen !!! Valami nagyon romantikus gesztussal amit mindenki megirigyelne tőle ez minden lány vágya és ha elég romantikus a gesztus nem fog visszautasítani
2014. dec. 14. 13:52
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne tedd, nem éri meg...hidd el..tapasztalat..

Nekem legalábbis nem jött be, megtettem amire te készülsz, majd az lett a vége, hogy lerendezett egy "ok"-al, azóta pedig nem is beszéltünk.

Inkább próbálj vele lehetőleg minél több időt eltölteni, és úgy jelezni valahogy, mint hogy rázúdítod az egészet.

2014. dec. 14. 13:52
 3/13 anonim ***** válasza:
Ne mond el neki. Fölösleges ha ő nem érez irántad semmit és te elmondod hogy mit érzel iránta nem fog megváltozni semmi.
2014. dec. 14. 13:53
 4/13 anonim válasza:
28%
A nőknek az kell, ha egy férfi határozott. Mond el neki, mit veszíthetsz? Max kinevet, de legalább nem rágod magad ezen és tovább tudsz lépni. Ha meg normális, akkor nem fog kinevetni, csak elmondja, hogy ő nem így érez és kész.
2014. dec. 14. 13:53
 5/13 anonim válasza:
Ha rázúdítod ezt így, tuti ellent mond, még ha minimálisan kölcsönös is lenne. Inkább tettekkel közöld, hívd el sokszor ide-oda, kérdezz rá, ha beteg, hogy mi van vele, és a legjobb időzítésbn mondj csak annyit, hogy el tudnék képzelni veled többet is. :)
2014. dec. 14. 14:02
 6/13 To7ka ***** válasza:
100%

Te jóég ezek a tanácsok..:D Pasiként eltudod képzelni, hogy nem egy hatalmas leégés lenne a vége, ha egy lány elé állnál akinek nem jössz be, és elmondod, hogy szerelmes vagy??:D Ha meg nők válaszai, egy pasi elétek állna szerelmi vallomással aki nem tetszik nektek... folytatni is kár.

Hívd el férfiasan randizni! Ha az a célod, hogy a meglévő minimális esélyed is eljátszd, és soha ne legyen köztetek semmi, akkor állj elé és mond, hogy szerelmes vagy. Ha szeretnéd megtudni, hogy van-e nála esélyed, és közbe egy jó benyomást kelteni, akkor férfiasan elé állsz, maximum elmondod hogy nagyon csinosnak találod, és örülnél, ha eljönne veled ....(kávézóba,karácsonyi vásárba, sétálni, csak ne mozi,disco,kocsma, hangos helyek).

Valószínűleg leráz, szólsz, hogy sajnálod, mosolyogsz rá, és elsétálsz. És pozitív véleménye lesz rólad, hogy egy bátor srác vagy, ha sportolsz, az évek jó irányba formálják a vonásaid, még lehet köztetek valami. De ott az esélye, hogy egy pasi se meri leszólítani, és szívesen elmegy veled (konkrétan ilyet már láttam)

2014. dec. 14. 14:03
 7/13 anonim ***** válasza:
Ne tedd meg! Saját tapasztalat beszél belőlem! Elmondtam én is. Nem viszonozta, azóta nem beszélünk és azóta totális depresszióban vagyok...
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha már régóta tetszik akkor mindenképp mond el neki. Miből veszed, hogy nem úgy érez? Ha eddig se figyelt oda rád, akkor nincs mit veszítened, ha meg kedves volt veled, lehet nem véletlen... Pasi vagy, nyugodtan merd megmondani, ne várd, hogy a nő lépjen!
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Minden lány vágya...persze, ha a nekik tetsző srác csinálja, akkor igen. Más esetben nem.

Szerintem nem érdemes elmondani, ha látod, hogy teljesen közömbös vagy neki.

2014. dec. 14. 14:08
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne vallj szerelmet. Azzal csak elijesztenéd. Inkább mondj annyit, hogy tetszik és szimpatikusnak találod, majd hívd el valahova.

Lehet, hogy nem jön össze, de ha nem lépsz, akkor még az esélyt is elveszed magadtól, mert mi van ha mégis összejön.

Ha visszautasít legalább tudod, hogy ő nem akar semmi és így továbbléphetsz és nem kell azon rágódni később, hogy "mi lett volna ha..."

2014. dec. 14. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!