Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » El merjem mondani a lánynak,...

El merjem mondani a lánynak, hogy szerelmes vagyok belé?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki már nagyon régóta tetszik, és már többet érzek iránta, de ő ebből nem sejt semmit. Ő tuti nem érez így irántam, de én szeretném, ha tudná. Szerintetek érdemes elmondani? Ha igen, mi a legjobb módja?

2014. dec. 14. 13:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem írtad, hogy milyen a kapcsolatotok? Ha jóban vagytok, akkor el lehet mondani, és ha elég érettek vagytok, akkor túltudtok lendülni rajta, ha elutasít.

Ha meg nem vagytok annyira jóban, akkor ne támadj be ezzel, hanem barátkozz össze vele először.

2014. dec. 14. 14:23
 12/13 anonim ***** válasza:
mond eeeeeeellllll!!! honnan veszed hogy nem érez semmit? én se mutatok ki semmilyen érzelmemet általában ezért is szívom meg most is na de mit veszíthetsz? semmit. ha nem jön össze feldolgozod és mész tovább :)
2014. dec. 14. 17:38
 13/13 anonim ***** válasza:
Na? Lett vmi?
2015. márc. 3. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!