Szerelmes vagyok bele, de nem merem el mondani neki?
Igen ez a tipikus nagy probléma.
Van egy közeli faluban lakó lány, akivel már több mint egy éve jóba vagyunk és az utóbbi 2-3 hónapban nagyon jól el beszélgettünk. Úgy érzem, hogy meg van az összhang, el mondtam neki h mennyire bízok benne, és ő is el mondta h ős i bennem. Na a lényeg, szóval tényleg meg szerettem, célozgattam is erre és nem adott konkrétan érthető választ arra, hogy ő ezt hogy gondolja. Szóval biztos, hogy tudja hogy többet érzek barátságnál, de azt nem biztos hogy tudja h szerelmes vagyok bele. Szeretném, ha minél több tanácsot tudnátok adni nekem, hogy mit tegyek. Előre is nagyon köszönöm. 17/F
A legrosszabb döntés az lenne ha hónapokig várnál vele, vagy ha meg se tennéd.Te is csak ezé vacakolnál örökké, és ha lecsapná valaki más a kezedről, az egy elég szar helyzet lenne. Na, meg ott az a duma: Akiknek együtt kell lenniük azok előbb, vagy utóbb úgy is együtt lesznek.
Csak rajtad áll, legalábbis neked kéne lépni hisz te vagy a férfi, vagy mi.
Ne légy nyuszi! Tedd, amit kell!
Van egy nagyon hasonló másik kérdés, oda ezt írtam :
Mondd el neki nyugodtan; ha tényleg szeret -legalább barátként- tehát fontos vagy neki; akkor max közli, hogy nem vagy az esete, vagy valamit, hogy nem kell több neki tőled barátságnál, neki ez így tök jó ---szóval akkor utána se fog kerülni meg tojni a fejedre, hanem maradtok ugyanúgy, szóval szerintem ezzel semmit nem veszthetsz, mert ha azt mondja, hogy nem akar járni veled, még barátokként lófrálhattok együtt; szóval az még szerintem mindig jó szituáció. Ha meg ezután mégsem fog veled foglalkozni, akkooo annyit is ér, ozt kész, nem kell utána bánkódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!