Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan lehet meghódítani egy...

Hogyan lehet meghódítani egy "foglalt" lányt?

Figyelt kérdés

Azt mondta, szívesen találkozik (barátkozik) velem, de tartsam tiszteletben, hogy jár valakivel.

Oké, persze. :) Lehet, hogy rosszul gondolom, de egy egészséges, normális kapcsolatban lévő lány nem barátkozik idegen fiúkkal... vagy mégis?

2015. jan. 2. 22:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A fenét, a lányok nem ilyenek.... Egy boldog kapcsolatban nem barátkoznak idegen fiúkkal szerintem.
2015. jan. 2. 22:26
 12/15 anonim ***** válasza:

Ja???? " srác elhívja forralt borozni a csajt "csak úgy"." no az más. Azt hittem ba-zni hivta. Mert az még OK. De forraltborozni? Az erös. Föleg ha hidegben történt az ármány!

Lássd be, hogy egy önbizalomhiányos, fétékeny fa-zkalap vagy!

2015. jan. 2. 22:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Dehogynem... :( persze vannak kivételek.
2015. jan. 2. 22:28
 14/15 A kérdező kommentje:

Nem tudom, miből jött le, hogy önbizalomhiányos f.z vagyok, de mindegy is.

Szóval, ha jól értem, amit mondasz: teljesen normális és elfogadott, ha egy vadidegen srác ismerkedés/barátkozás céljából elhív egy párkapcsolatban élő lányt forralt borozni, és a lány igent mond a dologra....

Nincs ebben semmi visszás? :) ugyan már.... Mert szerintem ez nem normális, de akkor nem értünk egyet, mindegy.

2015. jan. 2. 22:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdést. Csak idegenekkel tud barátkozni, nem? A barátokkal már nem nagyon. Vagy te úgy gondolod, hogy ha egy nő kapcsolatba kerül egy férfival, akkor többé rá se nézhet más férfiakra? Onnantól már csak nőket tarthat szimpatikusnak emberileg? Vagy ha valaki foglalt, már nincs is szüksége barátokra? Vagy a forralt bor a gond? Hát, nincs tipikus fagyizós idő. Tényleg nem értem, mi a probléma. A kérdésre meg, valószínűnek tartom, hogy ha megpróbálsz ráhajtani, akkor még a barátságot is leépíti köztetek (én legalábbis ezt tenném).
2015. jan. 2. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!