most komolyan egy ember érzelmi világát akarod szétverni hogy a tied jobb legyen??
2015. jan. 2. 22:13
2/15 anonim válasza:
De gyökér vagy,remélem ha egyszer lesz barátnőd átmegy rajta egy motoros banda.
2015. jan. 2. 22:15
3/15 anonim válasza:
az szerintem egy egészséges kapcsolat h ha a lány barátkozik pasikkal,nincs megtiltva h ilyenkor meg köszönni se köszönhet senkinek, ha pasi létemre en is ismerkedhetek csajokkal akkor ő is ha biztos alapon van a kapcsolat ez nem gaz
4/15 anonim válasza:
Ki nem sz**arja le mások érzelmi világát. Hajrá! Ha a tied lesz akkor nem is szerette eléggé a mostanit.
Amúgy meg a te sorsod sem érdekelne senkit nyugi.
5/15 anonim válasza:
Ne akarj meghódítani foglalt lányt. Miért ne barátkozhatna fiúkkal is? Nem jelenti azt, hogy rossz a kapcsolata. A legnagyobb köcsögség bekavarni egy kapcsolatba.
6/15 A kérdező kommentje:
Nem akarom szétverni senki érzelmi világát. Abból indulok ki, hogy egy boldog kapcsolatban a lány nem barátkozik idegen fiúkkal. Vagy mégis?
7/15 anonim válasza:
Igen barátkozik,miértne barátkozhatna?Nem értelek,még mondta is hogy tartsd tiszteletbe hogy van valakije..
2015. jan. 2. 22:17
8/15 anonim válasza:
Jol gondolod. De de egy egészséges, normális kapcsolatban lévő lány barátkozik idegen emberekkel. (Talán ezt vedd tudomásul, vagy közöld vele, hogy te nem egy ember vagy, hanem egy fa-z!)
2015. jan. 2. 22:17
9/15 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Lehet, hogy régimódi vagyok, de én nem örülnék, ha a barátnőm egy facebookon vagy utcán, vonaton megismert sráccal csak úgy "barátilag" ismerkedne.
Vagy nem látok tisztán? Elfogadom, ha ezt mondja mindenki.
Nem arról van szó, hogy egyetemen, munkahelyen ismerkednek, hanem pl. egyik héten együtt utaznak a vonaton, a következő héten már a srác elhívja forralt borozni a csajt "csak úgy".
2015. jan. 2. 22:21
10/15 anonim válasza:
Kérdező én se örülnék neki ha a barátnőm másik fiúval találkozgatna (hacsak nem meleg) de sajna ezt el kell fogadni.A lányok ilyenek...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!