Milyen szándékai érzései lehetnek?
Mindketten házasok vagyunk, gyerekeink vannak. 4 hónapja figyeltünk fel egymásr, azóta szinte napi szinten irogatunk egymásnak-mert hogy találkozás kizárva. Az elején tisztáztuk, hogy nem lehet közöttünk szexuális kapcsolat. Férjem is már találkozott vele ahol békésen lefektették a határokat..Sajnos végleg nem tudtam még megszakítani ezt a levelezős kapcsolatot vele..
Az érdekelne vajon milyen szándékai lehetnek ha teljesen esélytelen "préda" vagyok? Ráadásul már a férjem is beszélt vele..miért nem riad vissza?
Azt mondja ha én küldöm el akkor elmegy..
A levelezéseinkben ott van a flört de sosem szexuális képekben nyilvánul meg, csak amolyan finom kóstolgatás és sosem nyomulós, rámenős..
Szerintem egyikőtök sem gondolja komolyan ezeket a határokat. Tudjátok is mindketten, ezért tartjátok még a kapcsolatot. Csak féltek belevágni. Én viszont először azon gondolkodnék el, hogy miért tart itt a kapcsolatom...
17/L
Azon mindketten gondolkozunk.
Mi pl párterápiát is csinálunk a férjemmel, látjuk tisztán a gondjainkat és a helyrehozáson vagyunk-maga a terápia is ezt szolgálja épp.
De attól függetlenül még a vonzalom nem múlt el..
Én azt mondom, hogy a kapcsolatodat ne tedd tönkre egy olyan vágy miatt, amit talán a kedvesed is meg tud neked adni. Azon gondolkozz el, hogy mik azok a dolgok, amiket a kedvesedtől nem kapsz meg, de úgy hiszed, a másiktól megkapnád. Valami újat szeretnél vele kipróbálni, netán van valami eltitkolt vágyad? Mindezt beszéld meg vele, és én azt is elmondanám neki, ha a te helyedben lennék, hogy van egy harmadik valaki is. Összegezve, leülnék a párommal szemben és valami ilyesmit mondanék el neki:
"Nézd, Kedvesem, úgy érzem, hogy valamin változtatnunk kell. Én a mostani dolgokat unom, szeretnék valami újat kipróbálni, szeretném, ha valahogyan feldobódna a kapcsolatunk. Én ezt és ezt érzem irántad, és a kapcsolatunkat ilyennek és ilyennek látom. Tudod, van az a másik férfi, akivel még semmi sem történt köztünk, csupán beszélgettünk, de sajnos nagyon húz a vágy felé. Azért mondom el ezt neked, mert félek, hogy valami rosszat teszek a kapcsolatunk ellen, és mivel nekem túl nagy falat ez a probléma, kérlek, segíts nekem, hogy a tűz olyan legyen, mint régen. Fontos nekem a kapcsolatunk, és nem akarom, hogy így érjen véget."
17/L
Ezek meg vannak, ezen a részen túl vagyunk már, őszintén átbeszéltük a dolgokat és a helyrehozáson vagyunk..
Én nem szeretném tönkretenni a sajátomat és szerintem ő sem az övét..
A kérdésemre viszont nem kaptam senkitől sem választ..hogy így hogy semmi sem lehet közöttünk mégis miért vagyok érdekes? Normális esetben nem tartana ki egy férfi ha esélytelen a beteljesülés akkor neki ez miért fontos mégis?
A férjem miért és mit szólna neki? Hogy levelezik valakivel a férje? 10-20 év után ebből nem csinál ügyet senki. Nem a mi feladatunk ezt megmondani neki és nincs is mit hiszen semmi sem történt közöttünk.
Erről szerintem nekik kellene beszélniük..
"A férjem miért és mit szólna neki?"
Azért, mert a féltékenység nagyon ocsmány érzés. A legkorrektebb embert is képes kiforgatni önmagából. A férjed jól tűri még a dolgot, de hidd el, munkál benne a düh, hogy már kevés neked. Ha egy férfi azt érzi, hogy nincs rá szükség, nagyon meg tud keseredni. Ezért tűrik olyan nehezen a nyugdíjazást is.
Tisztában vagyunk a vonzalmunkkal de ezt màr sokszor tisztáztuk egymás között, e kapcsán találkozott a férjem is vele. A feleségének már mesélt rólam-ezt pont pár napja mesélte. Megszakítom vele a kapcsolatot amennyire tudom. A faluban dolgozik ahol élek tehát találkozni fogunk. Idővel jobb lesz és elmúlik, most a házasságomra koncentrálok.
Semmi sem történne köztünk mert se megcsalni nem fogom a férjem se elhagyni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!