Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az, h aki szebb lány, azt csak "arra" akarják, s nem hiszik a psik, h neki is vannak érzései, komoly szándékai, s nem fogja otthagyni egy másik fiú miatt 2hét múlva? Ezért nem lesz soha olyan fiú, aki komolyan gondol?
A szebb az egy nagyon relativ dolog. Mindenkinek mas a szep.
En is "szep" vagyok, megsem hasznaltak a pasik, mert nem engedtem meg. A legrovidebb kapcsolatom 3 ev volt.
Szoval mi a titok? Egyreszt a pasi megvalasztasa. Nem allunk szoba egy eleve bunko buta seggel mert az igen, az csak megb. es tovabball. Miutan nincsenek erzesei fel sem tetelezi, - mert nincs mivel - hogy esetleg masnak is lennenek.
...es hat a megjelenes amiben nagyon igaza van az elottem szolo 17 evesnek...minnel tobbet mutatsz, annal jobban azt hiszik konnyu vagy. Minnel nagylanyabb akarsz lenni annal jobban azt gondoljak az is vagy: tehat b.-hato es dobhato mert ugy sem faj.
En rajottem. Mindenbol a legjobb egy kicsi.
Szep dekoltazs - nem cicimutogatos terdig kivagott rongydarab. Termesztes viselkedes - ha kedves vagy, ne akarj nagymeno idiota lenni, mert az nagyon idetlen es nem te vagy. Igenyes megjelenes - ez nem kiskosztumot jelent, hanem stilust ami a sajatod akkoris ha farmerban vagy. Tudom, hogy tizen evesen meg mindenki az eppen divatos egyformasagot koveti - vagyis jo resze a tizeneves tarsadalomnak. De hidd el farmerban es tornacsukaban is lehet jol kinezni. Nem kell feltetlenul piercinges hasat mutogatni es miniszoknyabol kilogo popsit.
Szoval az, ahogy a pasik teged "osztalyoznak" az csak rajtad mulik.
Valoszinu kesobb, ha kinotted a jelenlegi magadat, fogsz talalni szamodra megfelelo tarsat.
Első hozzászólótól kérdezném ,hogy ha egy lány szép ,akkor az már kurva??..ez jó...:S
Kérdezőnek üzenem: Én is így vagyok..
Várok ,hogy találjak egy megértő srácot.. ,aki nem csak "azt" akarja..
Válasz az utcsónak : attól mert valaki szép nem kurva.
De van egy öltözködésmód amit ha egyesek felvesznek és még szépen is néznek ki akkor nagyon hasonlítanak a sarki kurvákra.
Azért mert sztereotípia - túl sok példa van rá hogy aki sokat tesz érte, hogy _jól_ nézzen ki az _arra_ jó.
Ez persze nem igaz, viszont a te dolgod, hogy eloszlasd ezt a téveszméjüket, állj ki az igazadért.
hat kedves kerdezo, ez mindig is igy lesz, ilyenek vagyunk, naes?
amugymeg.. a szebb csajok egy idoutan kitalaljak h ok meg nem elek ki magukat aztan szepen vegig kuratjak magukat a fel vilaggal, mikozben a pasi mar egesz megszerette a lanyt..
egyszoval ez csak megelozes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!