Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mért van az, h aki szebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az, h aki szebb lány, azt csak "arra" akarják, s nem hiszik a psik, h neki is vannak érzései, komoly szándékai, s nem fogja otthagyni egy másik fiú miatt 2hét múlva? Ezért nem lesz soha olyan fiú, aki komolyan gondol?

Figyelt kérdés
2008. jún. 17. 15:11
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hello egy 17 éves srác vok amit te mondasz hogy szebb lány... abba nem értem mit gondolsz talán kurvás? az én barátnőm is nagyon szép de nem őltözik kihivóan szerintem minden az öltözködéseden mulik ha a meltartod és a fél p... kint van már elnézést valszeg 1 srác se fogja benned keresni a barátnőt csak azt hogy 1 éjszakára jó leszel ... hogyha talán kicsit visszahuzodobban öltözködnének az ilyen lányok biztos jobban találnának srácokat akik komolyan gondolják .. meg hát én se örülnék neki ha barátnőmet minden 2. sarkon leszólitanák...
2008. jún. 17. 15:16
 2/10 anonim ***** válasza:
Elso hozzaszolonak azert ennel sokkal arnyaltabb a dolog. nem midnen szep lany oltozik kirivoan megis nehez a parvalasztas. en ugyanugy tini korom ota evvel kuzdok, ehhez meg tarsult kesobbiekben a szakmam. sosem oltozkodtem kirivoan, szakmam miatt nem is tehetem, mindig szereny csendes felos lany voltam... de vhogy a paisk beijednek es ugy erzik h nem eleg jok hozzam...
2008. jún. 17. 15:38
 3/10 anonim ***** válasza:

A szebb az egy nagyon relativ dolog. Mindenkinek mas a szep.

En is "szep" vagyok, megsem hasznaltak a pasik, mert nem engedtem meg. A legrovidebb kapcsolatom 3 ev volt.

Szoval mi a titok? Egyreszt a pasi megvalasztasa. Nem allunk szoba egy eleve bunko buta seggel mert az igen, az csak megb. es tovabball. Miutan nincsenek erzesei fel sem tetelezi, - mert nincs mivel - hogy esetleg masnak is lennenek.

...es hat a megjelenes amiben nagyon igaza van az elottem szolo 17 evesnek...minnel tobbet mutatsz, annal jobban azt hiszik konnyu vagy. Minnel nagylanyabb akarsz lenni annal jobban azt gondoljak az is vagy: tehat b.-hato es dobhato mert ugy sem faj.

En rajottem. Mindenbol a legjobb egy kicsi.

Szep dekoltazs - nem cicimutogatos terdig kivagott rongydarab. Termesztes viselkedes - ha kedves vagy, ne akarj nagymeno idiota lenni, mert az nagyon idetlen es nem te vagy. Igenyes megjelenes - ez nem kiskosztumot jelent, hanem stilust ami a sajatod akkoris ha farmerban vagy. Tudom, hogy tizen evesen meg mindenki az eppen divatos egyformasagot koveti - vagyis jo resze a tizeneves tarsadalomnak. De hidd el farmerban es tornacsukaban is lehet jol kinezni. Nem kell feltetlenul piercinges hasat mutogatni es miniszoknyabol kilogo popsit.

Szoval az, ahogy a pasik teged "osztalyoznak" az csak rajtad mulik.

Valoszinu kesobb, ha kinotted a jelenlegi magadat, fogsz talalni szamodra megfelelo tarsat.

2008. jún. 17. 15:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Kedves masodik hozzaszolo. Olvasd el amit irtam. Lehet nallad az a baj, hogy tul visszahuzodo vagy es bizonytalan. A szakma az egy dolog.
2008. jún. 17. 15:45
 5/10 anonim ***** válasza:

Első hozzászólótól kérdezném ,hogy ha egy lány szép ,akkor az már kurva??..ez jó...:S

Kérdezőnek üzenem: Én is így vagyok..

Várok ,hogy találjak egy megértő srácot.. ,aki nem csak "azt" akarja..

2008. jún. 17. 16:41
 6/10 anonim ***** válasza:

Válasz az utcsónak : attól mert valaki szép nem kurva.

De van egy öltözködésmód amit ha egyesek felvesznek és még szépen is néznek ki akkor nagyon hasonlítanak a sarki kurvákra.

2008. jún. 17. 19:01
 7/10 anonim ***** válasza:

Azért mert sztereotípia - túl sok példa van rá hogy aki sokat tesz érte, hogy _jól_ nézzen ki az _arra_ jó.

Ez persze nem igaz, viszont a te dolgod, hogy eloszlasd ezt a téveszméjüket, állj ki az igazadért.

2008. jún. 19. 03:13
 8/10 anonim ***** válasza:
2ik hozzaszolo. Megvan en mindig ugyesen kivalasztottam a nem megfelelot vmi erzekkel.. csak eleinte vagyok felos, es visszahuzodo, kesobb ez a feszultseg nalam oldodik ahogy ismerem meg a masikat..
2008. jún. 19. 15:48
 9/10 anonim válasza:

hat kedves kerdezo, ez mindig is igy lesz, ilyenek vagyunk, naes?

amugymeg.. a szebb csajok egy idoutan kitalaljak h ok meg nem elek ki magukat aztan szepen vegig kuratjak magukat a fel vilaggal, mikozben a pasi mar egesz megszerette a lanyt..

egyszoval ez csak megelozes :)

2008. jún. 19. 20:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Ki mondta hogy te szebb vagy mint más? Ha azt mondják azért mondják mert meg akarnak d..ni. Ne legyél ennyire beképzelt.
2013. nov. 10. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!