Ha egy fiu nem akarja kimutatni, hogy mar vannak erzesei,
akkor nem is tudok rajonni sehogysem az igazsagra? Valami
jelek esetleg nincsenek?
2014. okt. 22. 22:38
Ha nem mondja ki akkor max csak sejtéseid vannak. De azokat meg bármikor el lehet tüntetni azzal, hogy ó, biztos csak bebeszélem magamnak. Nekem volt már többször is, hogy bevallották, vagy utólag tudtam meg. De akkor mikor épp történt, nem vettem észre. Csak annyi volt, hogy nagyon kedves, figyelmes és odaadó volt, mint egy igazi jó barát. Nem tudtam hogy több van mögötte, míg el nem mondta(ák).
2014. okt. 22. 22:38
megtudhatod,ha figyeled a metakommunikációt!
2014. okt. 22. 22:41
4/12 A kérdező kommentje:
Olvasgattam mar a non-verbalis kommunikaciorol, de mik lenennek azok a jelek, amikbol megtudnam, hogy erzelmeket is taplal?
Hát ha már nagyon feszkózól ezen akkor egy olyan eszközt javaslok ami nem igazán korrekt és sajnos kétélű kard.
Legyél kicsit kedves egy másik sráchoz is, nah az kiveri mindenkinél a biztosítékot. Ha kérdőre von akkor meg megmondod neki, hogy ne haragudjon, de csak beszélgettél azzal a sráccal, egy haverod és rá is kérdezhetsz, hogy miért zavarta ez őt egyáltalán. Persze ha erős jelleme van a srácnak akkor vissza fog csapni és ő is elkezd majd valakivel féltékennyé tenni, de akkor is tudod, hogy érez irántad valamit. Sajnos ez nem mindíg őszínte szeretet amit ilyenkor kikényszerítesz a másikból, mert előfordúlhat, hogy megijed, hogy nem vagy már neki kéznél és csak azért mozdúl rád. Ezt csak akkor csináld ha úgy érzed már nagyon egyhelyben toporogsz, mert nem fair a sráccal szembe se, de magaddal szembe se...
2014. okt. 22. 22:45
6/12 A kérdező kommentje:
Valamelyik nap az egyik kollegammal beszeltem. Merget nem vennek ra, de szerintem figyelt. Aztan ugy tunt, mintha nezne/lesne... Aztan mentem is hazafele, pont a kollegammal, de azert odakoszontem neki. Visszakoszont, de nem vitte tulzasba. Furi volt, de lehet en gondolok tobbet bele...
" Persze ha erős jelleme van a srácnak akkor vissza fog csapni és ő is elkezd majd valakivel féltékennyé tenni," >
> Szerintem ilyen helyzetben akinek erős jelleme van, az épphogy nem megy bele egy ilyen hülye játszmába, hanem vagy összeszedi a bátorságát, és színt vall, vagy ha nagyon nem akaródzik neki, akkor meg beletörődik, hogy erről lecsúszott.
2014. okt. 22. 23:03
Hát igen, ez meglehet, hogy tényleg ezt váltotta ki belőle. Ha kicsit visszahúzódó a srác akkor sok jelet kell neki adnod, hogy ráharapjon. Menj oda hívd ki egy kávéra vagy cigire és fecsegj vele. Aztán ne foglalkozz vele két napig. Ha elülteted a bogorat a fülébe akkor nyert ügyed van egy ilyen srácnál. A két napban viszont köszönj rá és mosolyogj szépen, hogy folyamatosan érjék ingerek. Hidd el nekem rövid időn belűl ha rá mosolyogsz az egész napját felvillanyozod vele. Csak ésszel...
2014. okt. 22. 23:06
Az erős jellem mindíg nagy önbizalommal párosul. Azt az önbizalmat pedig védeni kell. Bár elképzelhető, hogy tényleg színt vall pont emiatt, de ha már nem érzi magát nyeregben akkor lépni fog mindenképpen, mert nem érheti csorba az egóját.
2014. okt. 22. 23:11
10/12 A kérdező kommentje:
Esszel probalom, csak vannak dolgok, amiket nem ertek. Egy ideig nem beszeltunk, most ujra. Ha talalkoztunk, viccelodtunk, celozgatott. Jol elvoltunk. Egyik nap ram irt, hogy kudjem mar el neki a szamom. Fel is 'csillant' a szemem. (Amugy megvolt mar neki, nem tudom mi tortent) Megirtam. Fel is hivott, orultem, vartam is...erre bevagja a telefonba, na jo, csak ennyit (a szamom) akartam... :/
Kapcsolódó kérdések: