Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Akinek vannak érzései az nem...

Akinek vannak érzései az nem találja fel magát az ágyban?

Figyelt kérdés
Valamiért feltünt hogy akinek vannak érzései és nem egy darab lyuknak néz hanem rendelkezik szellemi háttérrel, tud irni olvasni, az egyszerüen annyira béna az ágyban hogy esélyed nincs nem észrevenni hogy mennyire gáz az ember. Egy pasinak ez tényleg igy van összekötve? Érzelmek egyenlő kislányos viselkedés a lepedőn? Mégis Mi a rákért?

2014. nov. 9. 21:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Nem, nem így van.
2014. nov. 9. 21:42
 2/18 anonim ***** válasza:
62%
túrót én tök érzelmes vagyok és mindenhonnan azt hallom vissza hogy nagyon jó vagyok az ágyban de csajok ne írjatok mert nem ismerkedem itt
2014. nov. 9. 21:42
 3/18 anonim ***** válasza:
88%
Nekem vannak érzéseim és általában el tudom dönteni, hogy milyen pózban aludjak.
2014. nov. 9. 21:43
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezt tapasztalom én is... habár nekem nincs igazán bajom ezzel, szeretem ha a pasi érzelmes, és nem számít milyen az ágyban.
2014. nov. 9. 21:46
 5/18 Noydra ***** válasza:
90%

:D

Légyszi statisztikát erről az állításodról.

Vagy téged már minden 100+ IQ-val rendelkező emberke farokra húzott?

2014. nov. 9. 21:46
 6/18 anonim ***** válasza:
Teli vagyok érzelmekkel,és szeretek szexelni,állítólag tudok is.Hogy a pasiknál ez hogy működik,nem tudom,nekem eddig mind megfelelt az ágyban,bár az igaz,hogy a kevésbé érzelmes típusok keményebben csinálták,ami nekem jobban bejött.
2014. nov. 9. 21:47
 7/18 A kérdező kommentje:
hát pont hogy az érzelmesebbek nem hogy nem keményen hanem pont az ellentéte ahogy csinálják :D nem nem éppen vagyok világi k#rva csak feltünt nekem is meg barátnömnek is csak ilyen pasijai voltak.
2014. nov. 9. 21:49
 8/18 A kérdező kommentje:
igen pont erröl beszélek
2014. nov. 9. 21:51
 9/18 Kisboltos ***** válasza:
100%
Én úgy vagyok vele, hogy először csak finoman, és kedvesen. Aztán, ha nem egyéjszakás a dolog, akkor mindent meg lehet beszélni, és szinte bármilyen alakot fel tudok ölteni, ha neki az jobban bejön.
2014. nov. 9. 21:53
 10/18 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem szólsz, hogy dugjon meg rendesen? Szerintem azt hiszi, hogy akkor tesz jót neked, ha óvatosan bánik veled. Ha nem mondod neki, fogalma sincs róla, hogy keményebben szereted.
2014. nov. 9. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!