Van olyan, hogy valaki nem találja a kinézet szerinte hozzá illő férfiakat?
az,hogy nekem olyan pasik jönnek be, akikre mindenki azt mondja,hogy jól néznek ki. de pont ez miatt megkaphatják a legjobb nőket, szóval nem hinném,hogy pont én kellenék nekik
(nem vagyok ronda,vagy semmi, de ugye mindig van szebb,meg jobb..) viszont más pasik meg nem jönnek be. Túl sokat képzelek magam mellé,túl nagyok az elvárásaim?
az a baj,hogy jobban nem tudom elmagyarázni,elég nehéz megfogalmazni,amit akarok :D
Valószínű túl nagyon az elvárásaid. Természetesen a férfiak is úgy vannak vele, hogy szívesen villognának 10/10-es csajokkal, de a legtöbb ember mérlegel előtte, hogy mi az amit megengedhet magának.
És, habár egy kapcsolatot vagy vonzalmat nem lehet túl tárgyilagosan vizsgálni, de ez épp olyan mint amikor valaki átlag fizetésnél a legújabb Ferrarira vágyik és nem hajlandó alább adni az igényeit.
Szerintem ne add lejjebb, lehet, hogy összejön.
Amúgy meg lehet, hogy jön egy srác, akihez nagyon tudsz majd vonzódni, viszont a legtöbben nemet mondanának rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!