Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Akinek vannak érzései az nem...

Akinek vannak érzései az nem találja fel magát az ágyban?

Figyelt kérdés
Valamiért feltünt hogy akinek vannak érzései és nem egy darab lyuknak néz hanem rendelkezik szellemi háttérrel, tud irni olvasni, az egyszerüen annyira béna az ágyban hogy esélyed nincs nem észrevenni hogy mennyire gáz az ember. Egy pasinak ez tényleg igy van összekötve? Érzelmek egyenlő kislányos viselkedés a lepedőn? Mégis Mi a rákért?

2014. nov. 9. 21:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%

Aki érzelmes, az érzelmesebben is csinálja elsősorban, de attól függetlenül "be tud vadulni", ha arról van szó.

Szerintem h*lyeség, amit írsz (maga a kérdés és ez az egész téma is), nem lehet így általánosítani. Főleg nem az IQ szinttel párhuzamba állítani! -_-"

Gondolom téged és a barátnődet sem az eszetekért szeretnek....

2014. nov. 9. 21:59
 12/18 A kérdező kommentje:
de elég sokat beszélgettünk erröl ő egyszerüen erre nem képes mert nem b#szik hanem szerelmeskedni szeret velem mivel szerelmes és nem csak ... szoval elég sokszor áttárgyaltuk
2014. nov. 9. 22:00
 13/18 A kérdező kommentje:
gyülölködö kommentetken csak röhögni tudok... nem általánositok csak kiváncsi vagyok hogy ez a párhuzam másnak is feltünt e hogy gyakori
2014. nov. 9. 22:01
 14/18 anonim ***** válasza:

a megfogalmazásodon is látszik, hogy annyi eszed van, mint egy marék afrikai molylepkének

parancsolj rá hogy bä$$zon meg keményen

2014. nov. 9. 22:03
 15/18 anonim ***** válasza:

Én egyáltalán nem gyűlölködtem, csak a véleményemet írtam le.:)

Különben de, most pont általánosítasz, ráadásul h*lyeség is az egész, csak nem veszed észre.

Meg egyébként is, én a helyedben örülnék, hogy van egy olyan pasim, aki szeret és megbecsül, nem ilyenen rágódnék, de hát te tudod.... :)

2014. nov. 9. 22:05
 16/18 A kérdező kommentje:
:))) a jampi
2014. nov. 9. 22:05
 17/18 A kérdező kommentje:
Hát mások vagyunk mind de köszi azért
2014. nov. 9. 22:06
 18/18 Noydra ***** válasza:

Én tökéletesen megértem amúgy a problémádat, tudom hogy minden nőnek szüksége van arra, hogy jó keményen megb...

De rossz a párhuzam.

Nem az a baj, hogy érez irántatok valamit a pasi, vagy hogy érzelmes, hanem hogy egyszerűen topák és fatökűek.

Az a pasi aki nem bírja felfogni, hogy mi kell neked, az egyszerűen csak gyámoltalan és hülye :)

2014. nov. 9. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!