Akinek vannak érzései az nem találja fel magát az ágyban?
Aki érzelmes, az érzelmesebben is csinálja elsősorban, de attól függetlenül "be tud vadulni", ha arról van szó.
Szerintem h*lyeség, amit írsz (maga a kérdés és ez az egész téma is), nem lehet így általánosítani. Főleg nem az IQ szinttel párhuzamba állítani! -_-"
Gondolom téged és a barátnődet sem az eszetekért szeretnek....
a megfogalmazásodon is látszik, hogy annyi eszed van, mint egy marék afrikai molylepkének
parancsolj rá hogy bä$$zon meg keményen
Én egyáltalán nem gyűlölködtem, csak a véleményemet írtam le.:)
Különben de, most pont általánosítasz, ráadásul h*lyeség is az egész, csak nem veszed észre.
Meg egyébként is, én a helyedben örülnék, hogy van egy olyan pasim, aki szeret és megbecsül, nem ilyenen rágódnék, de hát te tudod.... :)
Én tökéletesen megértem amúgy a problémádat, tudom hogy minden nőnek szüksége van arra, hogy jó keményen megb...
De rossz a párhuzam.
Nem az a baj, hogy érez irántatok valamit a pasi, vagy hogy érzelmes, hanem hogy egyszerűen topák és fatökűek.
Az a pasi aki nem bírja felfogni, hogy mi kell neked, az egyszerűen csak gyámoltalan és hülye :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!