Miért van, hogy manapság a lányok, nők válogatnak,
választanak és nem a pasik?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy azt veszem észre a pasik szerepe kb a beletörődésre korlátozódott és a lányok válogatnak, választják ki hogy kivel bújnak össze vagy kezdenek kapcsolatot, a pasik meg örülnek ha jut valaki...
Ez nem igaz es nem pontoztalak le mert mindenkinek meglehet a maga velemenye. Ha nokert csinalnek mindent akkor egesznap rohangalnek utanuk ahelyett, hogy az eletemet epitenem. De mivel magasrol tojok rajuk, ezert pont, hogy magam miatt teszek mindent. Ennyi.
2014. dec. 24. 18:02
32/39 anonim válasza:
"Na azért nem egy 120 tonnás debellát láttam én már olyan pasival, hogy csak néztem. Kivételesen rondának kell lennie egy nőnek ahhoz, hogy ne találjon férfit magának."
Már bocsi, de szerintem nem a kilókon múlik a szépség. Lehet egy vékony is ronda meg a kövér ember is szép. R*hadtul nem a kilókon múlik. Ebből is látszik milyen felszínes is vagy, és nem látsz a dolgok mélyére mert csak akülsőségeken akad meg a szemed.
2014. dec. 24. 18:14
33/39 anonim válasza:
"Ez hulyeseg. A legrondabb lanynak is van pasija "
Hát akkor én vagy UFO vagyok vagy a rondánál is rondább.
2014. dec. 24. 18:16
34/39 anonim válasza:
Igen, én felszínes vagyok.:DD Ha csak egy percet beszélgettél volna velem, nem mondanál ilyet, de persze nagyon könnyű személyeskedni a semmibe. Akkor úgy mondom, hogy láttam már 120 tonnás, magát elhanyagoló, igénytelen és undorító nőt is álompasival.
2014. dec. 24. 18:24
35/39 anonim válasza:
Én is láttam már olyat, de mégsem írom ezt le, mert nem ez a meghatározó a gondolkodásomban. Nem megsérteni kartalak, de valami miatt mégiscsak leíerad ezt, amiből pedig már nem is haragudj, de ez a következtetés volt az egyértelmű.
2014. dec. 24. 18:33
36/39 anonim válasza:
Semmi baj, megszoktam. Ilyen az emberi természet.
2014. dec. 24. 19:20
37/39 anonim válasza:
Nekem van egy csaj ismerősöm aki azért sírt mert visszautasította egy pasi. vele még ilyen nem történt.... na ezért! mert egy átlagos csaj is válogat míg egy pasi egyre másra kapja a visszautasításokat és mindenki szerint ez így van rendjén. NINCS rendjén, nekünk se esik jól a visszautasítás. Elmehettek a büdös francba! Meg se érdemlitek, hogy rendes pasitok legyen! Szóval nekem ne sírjon egy qrva se, hogy magányos. nem vagytok ti olyan szépek és tökéletesek és mindannyiótok cserélhető! Az én párom küzdött azért, hogy megkapjon és évek óta szeretjük egymást!
2015. jan. 5. 17:47
38/39 zlaci1 válasza:
Nőpárti, nőimádó társadalomban élünk. Ezt hozta az "emancipáció" túlburjánzása, a vallás elhagyása, a liberalizmus térhódítása. Sajnos még kevesen veszik észre, hogy az egymást is túllihegő nőpárti, nőimádó férfiak" szorgoskodása" már erősen a nők javára billentette az állapotot.
A magasabb kereset mellett akármennyire kivettem a részem az otthonteremtésből, a gyerekek neveléséből, és a háztartási munkából, a gyerekek csak az anyjukhoz húznak.
Így 70 tájt aztán az ember egyre jobban észreveszi, hogy felesleges lett ebben a nőpárti, és a nők jogaiért egyre jobban lihegő társadalomban.
Most már ideje lenne a férfiak emancipációjáról beszélni.
2018. máj. 31. 15:51
39/39 anonim válasza:
Tisztelem a korodat, utolsó, de a véleményeddel nem tudok egyetérteni. Nem az emancipáció, vagy más nyavalya hozta ezt magával, hanem így van, amióta világ a világ. A férfi kiválasztja, kinek csapja a szelet, a nő meg kiválasztja, kinek a közeledését látja szívesen. Ugyanúgy, mint ahogyan az állatvilágban is megfigyelheted.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!