Miért van, hogy manapság a lányok, nők válogatnak, választanak és nem a pasik?
"Megsúgom, kérdező, amióta világ a világ. a nők választottak párt. "
Ezt a hülyeséget nem tudom honnan szedted, ez nem régóta van csak így. Régebben a nő mivel nem dolgozhatott teljesen ki volt szolgáltatva a férfinak, jogai is alig voltak, rengetegen kötöttek érdekházasságokat is stb.
Amúgy a kérdés nagyon jó! Szerintem hogy a mai nők ilyen szempontból el vannak kényeztetve, nem ők a hibásak, ők csak kihasználják a lehetőségeket. Itt a valódi "főbűnösök" azok a kiéhezett, papucs, bátortalan, önbizalomhiányos, pipogya, nyomulós, "ha meglátok egy puncit az agyamat elvesztem", "meglátok egy nőt hagyom magam pórázon vezetni" típusú férfiak (akikből egyébként rengeteg van) ők azok akik elkényeztették a nőket, és ő miattuk van ez az egész. Ezért az elkényelmesedésért a nőket hibáztatni elég nagy szűklátókörűség. Ez a véleményem. És ennek csak akkor lesz végre amikor ezek a "férfiak" elkezdenek nadrágot viselni, lesz tartásuk és nem hagyják magukat az orruknál fogva vezetni!
"Ha jó vagy, úgyis téged választanak. Ha meg nem, azt beszoptad."
Fogalmazhatunk így is, de ez életképtelen felfogás. Az evolúció annak kedvez, aki alkalmazkodni tud az élethelyzethez. Ha csak szidod a rendszert, vagy a sorsot, attól nem jut előrébb a szekér.
" így maguknál klasszisokkal jobb nők másznak az esetlenebb, gyámoltalanabb pasikra is"
ez nagyon nincs így :)
Unalmas, és baromira egyszerű szöveg, de tényleg a szépségük miatt van minden!
Egy szép nőnek 100-an csapják a szelet, válogathat bármit megtennének érte, ezért nyeregben élrzi magát és ez által az összes többi szép nő is.
Ha le lennének sz**arva a szépségük miatt sehol nem élveznének előnyt, lenéznék őket semmibe vennék, nem kapnának ülőhelyet, vagy ingyen belépőt, vagy munkát és a jó pasik sorba elutasítanák őket, végre visszább vennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!