Lányok! 17-19 éves korosztályban vannak olyanok, akik nem külső alapján választanak valakit?
Figyelt kérdés
Nem azt mondom,hogy ne számítson a külső,de szerintem nem az dönt. Van itt hasonló gondolkodású lány? Netán ismerkedne is?2014. okt. 23. 21:15
2/4 anonim válasza:
Vannak, de csak azok, akik nem szeretnék ha őket is a kinezetuk alapjan iteljek meg (tehat az onbizalomhianyos, vagy onertekelesi gondokkal kuzo csajok)
4/4 anonim válasza:
"Nem azt mondom,hogy ne számítson a külső,de szerintem nem az dönt."
Szerintem meg igen. A csúnya emberek nagy hibája, h azt hiszik, aki szép, az csak buta vagy rosszindulatú lehet, aki csúnya, az pedig kedves. Pedig a szép emberek között is vannak kedvesek, tehát egy szép-kedves és egy csúnya-kedves közül mindenki a szebbet választaná.
Annyit tehetsz, h a saját kategóriádon belüli lányok közül válogatsz, akármilyen rosszul is hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!