Oké, a nők választanak. De mégis ki tart pisztolyt a férfiak fejéhez, hogy melyik lányhoz menjenek oda?
Igen, ez teljesen igaz. A legtöbb férfivel az a baj, hogy nem próbálkoznak elég nőnél. Egy buliban odamennek egy lányhoz. Elutasítást kapnak, akkor összetörnek és aznap nem próbálkoznak több nőnél. Vagy odamennek nappal egy lányhoz, akkor ha elutasítást kapnak, szintén annyi.
És akkor nem hisznek nekem az ilyen emberek, mikor azt mondom hogy két-három hónap alatt simán lehet 100 nőnél is kezdeményezni.
A buta férfiak nem értik, hogy az egész a nagy számok törvényéről szól. Minél több nőhöz mész oda kezdeményezni, annál könnyebben találsz olyat, akivel valószínűleg kompatibilis vagy.
26/F
1:
Én is férfi vagyok. Nem könnyebb magadat hibáztatni, mint másokat?
Elmondom miért könnyebb. Azért mert magadon tudsz változtatni, de másokon nem. Ennyi. Ha tudod hogy veled van a hiba, azon tudsz javítani. De a világot nem tudod megváltoztatni és a saját igényeidhez formálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!