Van itt olyan nagyon ronda férfi, akinek mégis sikerült barátnőt találnia? Egyáltalán lehetséges ez?
A munkahelyemen majdnem mindenkinek van barátnője, felesége, szóval igen, randa fejjel is sikerült. Mondjuk mindenki jól keres és informatikus vagy mérnök. ;)
Hogyan? Beszélgetni kell velük, úgy. És nem kell félni a nőktől. Ha tetszel neki, az remek, ha nem, akkor majd lesz másik. Nem kell lehorgonyozni plátói szerelemmel egyiknél sem...
Hajrá, sok sikert!
Olyan nincs, h ronda.
Igénytelen, ápolatlan vagy nincs stílusa.
Ilyen opciók vannak.
Vagy szimplán hülye vagy.
Én tudom magamról, h nem vagyok szép ember, de a kondi, a vitaminok, a kozmetikus meg a divatos ruhák meg a többi megtették a hatását.
Legalábbis ami a külsőt illeti.
A belsőm meg rendben volt, szal azon nem kellett sokat alakítani.
"vagy nincs stílusa"
Szerintm az emberek 80%-nak nincs tílusa soknak meg van de bár ne lenne. (svág, páva, ímó, hipszter meg a többi ilyen borzalom)
"agy nincs stílusa"
Szerintm az emberek 80%-nak nincs
tílusa"
Mit jelent neked a stílus?
Mert úgy vettem észre, h aki ezt állítja annak a stílus azt jelenti, h ha a tömeg fehér pólót vesz fel, akkor ő feketét.
Ez nem stílus, ez lázadás.
Ami elvileg "stílusnak" számít a "közemberek" szerint.
Mindenféle bohócnak beöltözés ami egyrészt általában erőltetett másrészt nem néz ki jól. Ide tartoznak a pánkok (akik annyira egyediek hogy abszolút egyforma az összes), emosok, metálarcok.
Aztán ott vannak azok akik bégetnek a divattal után bóklászva: ők mindig éppen olyanok mint ami el van várva mint "divat".
Aztán ott vannak a melegnek öltöző fiatal srácok: swag, joló, páva... Rémesek.
Meg akik a zenei irányultságukhoz öltöznek mert "azt úgy kell" lásd mindenféle aranyláncos repperek, szögeskabátos rokkerarc gagyi szimatszatyorral...
Ezek a "stílusos" emberek.
Szerintem nagyobb stílus mondjuk az ha valaki mindig hasonlóan öltözöik - önmagához képest - és így védjegyévé válik a dolog. Pl Jácint mindig fekete-fehér cíkos öltönyben nyomul akkor az az ő stílusa. Berci zöld műtősingben mászkál, Sanyi "vicces polókat" hord, Béni ilyen Jobbikos retro mellényben (amiben néha mászálnak interjúk közben), Eddie Jordan meg mindig mókás ruhákban nyomul
"Nyilván nem a belsővel, mert az semmit sem számít a lányoknak."
Azért szép számmal van olyan, akinek számít, csak vszeg nálad a belsővel is gondok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!