Magyarországon miért van ilyen sok kopaszodó fiatal férfi? Valahol olvastam, hogy a tesztoszteron magas szintje miatt. Lehetséges?
Figyelt kérdés
2013. dec. 17. 04:21
1/9 anonim válasza:
nem függ össze.
a tesztoszteron az erekcióért felel, amire te gondolsz az a DHT(dihidrotesztoszteron, ha jól írom) ez felel a hajhullásért.
minél több van annál jobban hullik
genetika kérdése
na jóéjt csávó.
2/9 anonim válasza:
hány más országban jártál már, johnny cash?
3/9 anonim válasza:
Mert okos haj elhagyja a buta fejet!? :D
De csak viccelek! Szerintem ez nincs így! De lehet csak ahol én élek ott nincs sok kopaszodó fiatal férfi. Szerintem ilyen felmérést se csináltak még soha! :)
4/9 anonim válasza:
öröklés és a dht amit írtak
de nincs itt sok. az angol hercegek haja is kiesett már rég!
6/9 anonim válasza:
Elöl a gondoktol, hátul idegen párnáktol!
7/9 anonim válasza:
18 vagyok és elég rendesen hullik a hajam, sajnos...
8/9 anonim válasza:
Tényleg sok kopaszodó fiatal van, nekem a legtöbb munkatársam 2x éves és már kopaszodik szinte az összes ,szerintem az is közre játszik hogy egészségtelenül élnek
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ...
2013. dec. 17. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!