Ciki az idősebb nőnek ha egy helyes fiatal pasi nézi, szemezik vele? Mit gondol ilyenkor a nő?
Miért lenne ciki?!
Sőt elismerős, hogy a korosztályán kívül is észreveszi azt ami szép, illetve van egy olyan klisés üzenete, hogy az "idősebb" nő a fiatalabb korosztállyal is felveszi a versenyt.
"van egy olyan klisés üzenete, hogy az "idősebb" nő a fiatalabb korosztállyal is felveszi a versenyt"
Vagy fordítva. Gondolhatja azt is, hogy "mit néz ez a kölyök? Tán azt hiszi, hogy nálam jobb esélyekkel indul, mert idősebbként elalélok attól, hogy egy fiatal srác megnéz?".
Hát azt már egyszer megkaptam, hogy mit néz ez a pasi...
Amúgy meg tényleg, miért ne lehetne egy idősebb nő kívánatos??
Az meg, hogy a szex eszébe jut a férfiaknak az szerintem természetes. Aki meg ezzel nem ért egyet az menjen egy konzervatív prűd gyűlésre valamelyik gyülekezetbe. :DD
Ki mondta, hogy egy idősebb nő nem lehet vonzó?
Csak ez a realista hozzáállás (s nem a pesszimista!).
Ha egy jóval (!) fiatalabb fiú elkezd méricskélni egy idősebb nőt, akkor amennyiben az adott nő nincs totálisan elszállva magától, akkor a gyanakvás lesz az első ami az eszébe jut és ez így normális.
Plusz egy idősebb nő ugyanúgy eldöntheti, hogy fogadja-e bármilyen pasas (legyen az fiatalabb vagy öregebb) közeledését.
Kíváncsi vagyok, hogy milyen gyanakvás lesz úrrá rajta?
Félelem, vagy undor? Érdekes.
"Félelem, vagy undor? Érdekes."
Olyan messze jársz, hogy bele se kezdek a magyarázatba, mert elrabolná az egész estémet,
DE egy valami kikívánkozik:
Mit akarsz te egyáltalán az érettebb nőktől, amikor ennyire nem érted a másik nemet? Egy szép estét? A tapasztalatukat (-> a kor egyáltalán nem garancia rá)?
Hát ne is magyarázza el jómagyar módra. Az meg, hogy mit akar valaki egy idősebb nőtöl, hogy jön ide?
Szerintem a néhány év az mi? Nagy különbség?
Bírom ezt a prűd társadalmat. Megértem én, hogy a lakosság 80% ka konzervatív, szombatonként anyunál ebédel de attól még lehetne válaszolni a kérdésre...
"néhány év az mi? Nagy különbség?"
Néhány év? Az előbb még idősebb nőről és fiatal helyes fiúkáról beszéltél!
Kb. 5 év alatt nem is beszélhetünk igazi korkülönbségről. Felnőttek között az semmi, meg se látszik. Ha ekkora korkülönbség mellett magadat fiatal fiúnak a másikat pedig idősebb nőnek aposztrofálod, akkor már eleve a kezdéssel magad alatt vágod a fát.
Ki a franc akarna kapcsolatot egy éretlen gyerekkel, aki őt öregnek tartja, miközben nem is az?
Idősebb nő - fiatal fiú kapcsolatról kb. 10 év fölötti korkülönbségnél beszélünk és leginkább úgy, ha a nő már jóval 35 fölötti.
És hogy milyen gyanakvásról beszéltem:
Mit akarhat tőlem? Azt hogy tanítgassam? Anyagilag támogassam? Azt hiszi, hogy én már kevéssel is beérem, mert nem válogathatok úgy, mint fiatalabb koromban? Azt hiszi, hogy elég a fiatal teste és máris elalélok? Azt hiszi, már túljutottam a gyerekkérdésen, így fix, hogy nem nyaggatnám?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!