Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan közeledjek hozza?

Hogyan közeledjek hozza?

Figyelt kérdés
Van egy 27-28(?) éves srác, nincs családja... Nem tudok hozza hogyan kozeledni. Dolgozik egy uzletben majdnem minennap, ugyhogy mivel az uzlet mellett megyek el, gyakran latjuk egymast. Tudom hogy tetszem neki(egyebkent 17eves vagyok), ezt elegge biztosan erzem. Nem tudok hozza hogy kozeledni sose, mert mindig jonnek hozza a vasarlok, vagy epp elvan foglalva a munkatarsaival. Adnatok otleteket?

2013. nov. 28. 17:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Én is elég hasonló helyzetben vagyok. :/

Amúgy szerintem az kell, hogy megjegyezzen, felfigyeljen Rád, először is. Ha ez megvan, onnantól kezdve ha például mondjuk pénztárban is van, mosolyogj és mondj pár kedvesebb szót, próbálj beszélgetést kezdeményezni. Ha viszont nincs pénztárban és így nem nagyon tudsz kontaktust teremteni, akkor jóval nehezebb. Bár mondjuk akkor kérj tőle vmilyen segítséget.

2013. nov. 28. 17:48
 2/5 A kérdező kommentje:

Jajj hat rohangalok a boltba mint a hulyegyerek kb ha hazafele latom, hogy bent van..

Tudja kivagyok, marmint felfigyelt mar ram. Mindig ha meglat megfordul es mosolyog. Tudom, hogy nem mer kezdemenyezni, de szeretne pedig.. az arcara van irva. Volthogy valtottunk mar par szot a boltban de csak ilyen bolti dolgokrol..Rendesen meg nem beszelgettunk, sajnos a nevet sem tudom, o se az enyemet..

2013. nov. 28. 18:02
 3/5 anonim ***** válasza:
:) Hát pedig akkor sínen vagy. Csak igen, a következő lépést viszont neki kéne megtenni, ő a fiú, ráadásul idősebb is nálad... Sajnos akkor, nem tudom, mosolyogj és ha lehet beszélgess vele. Ennél többet nem tudsz, hacsak nem akarod leszólítani ugye.
2013. nov. 28. 18:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Mindenesetre ha te is ilyen helyzetbe vagy, akkor sok sikert! :)
2013. nov. 28. 19:23
 5/5 anonim ***** válasza:
:)) köszi! én is ismerem az "inkább kerülőúton megyek, hogy elmenjek előtte és láthassam kicsit" érzést. :D hajrá
2013. nov. 28. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!