Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 23 éves lány vonzódhat nagyon egy 60 éves, de fiatalos, jól szituált férfihoz?
Tegyük fel, hogy a férfi ad magára, fiatalos, egyáltalán nem öreges.
És nem az a kérdés, hogy egy 23 éves lány képes-e leküzdeni az undort egy 60 éves férfi iránt, ha jó sok pénze van...
Vonzalomról, kémiáról van szó.
Szóval, szerintetek? Mi a véleményetek? Mi az általános nézet? Ha felmerül ez a kérdés, az emberek többsége mit reagál, lehetetlennek tartják, vagy előfordulhat ilyen?
Előre is köszönöm az értelmes, indulatoktól és előítéletektől mentes válaszokat!
Hát ebben sem indulat, sem előítélet nincs de én úgy vagyok vele, hogy azért ne már...
Persze biztos van rá példa:)
Elsőre az jut eszembe, hogy apakomplexusa lehet a lánynak.
Persze nem kizárt, hogy ilyen nagy körkülönbséggel tényleg szerethetik egymást emberek, mert nem csak a kor számít. De szerintem ez elég ritka lehet.
Kíváncsi vagyok, hogy néz ki egy fiatalos 60 éves.
Ennyi idős korban a faszinak már nagypapának kéne lennie.
nálam 20 év volt a legnagyobb korkülönbség. ha egy lány odavan valakiért, akkor nem veszi észre úgysem a fizikai jellemzőket. Hogy egy lány odalegyen, ahhoz figyelni kell rá. A figyelem és némi humor már sokszor elég.
Simán előfordulhat, de az alapján, ahogy a kérdést feltetted, inkább megvenné(d) a nőt...
szerintem maga a kérdés is egy vicc! egy 23 éves lány sok mindent szerethet egy 60 éves férfiben, kivéve a férfit. az "x éves, de fiatalos" jelzőt valóban szokták használni, viszonyításként. szóval 60 éves, de nem olyan vén ember, hogy ne tudna bot nélkül járni, hanem tud a saját lábán... ami még nem jelenti azt, hogy valóban fiatal.
előítélet nélkül erről a témáról beszélni nyilván nem lehet!
te is kihangsúlyozod a jól szituált tulajdonságot, mert ez a kulcs. nem egy 60 éves kőművesről vagy gyári munkásról van szó hanem 60 éves kőgazdag fószerról. nekem is volt olyan évfolyamtársam aki a főiskolások szépe versenyen 10-be került és egy őszülő 50 körüli palija volt. a palinak meg annyi pénze, hogy autót adjon a csaj segge alá és vigye nyaralni a tengerpartra és ki tudja még mit kapott... persze ettől még lehet a pali jófej, "fiatalos", intelligens, törődő stb... de ha elvesszük az egyenletből a pénzt akkor borul az egyenlőség és úgy húz el a csaj mint a vadlibák!
szokták mondani, hogy mindenkinek megvan az ára, csak nem mindenki kapja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!