Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Itt a karácsony és magányos...

Itt a karácsony és magányos egyedülálló vagy? Mit teszel ellene?

Figyelt kérdés

A következő munkanap (jó esetben) Január 5. Az elkövetkező 2 hétben mit tervezel, és mi az amit meg is fogsz tenni azért, hogy ne egyedül kezd a jövőévet!

Várom az ötleteket, aztán persze az ötletek eredményeit!

Pl:

- elmegyek egy népszerű szórakozóhelyre.

- ráírok Facebookon

- kipróbálok egy új társkereső oldalt

- Odamegyek egy/több kiszemelthez egy plázában/rendezvényen/koripályán

- összehozok a régi osztálytársakkal egy bowlingozást az éjszakában.

- stb...

Szóval mit fogsz tenni, hogy változtass?

2014. dec. 24. 11:42
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 A kérdező kommentje:
Pajti a hétvégére mivel készülsz?
2015. jan. 14. 21:25
 62/64 anonim ***** válasza:

Az a fajta csíkos így önmagában sokaknak előnytelen, nekem is van hasonló, csak más anyagból, de én kombinálom pl. egyszínű kiskabáttal, esetleg egy színben passzoló kendővel, és úgy már teljesen más hatást kelt.

Anyukám olyan, hogy összevásárol olyan cuccokat, amik tetszenek neki, de nem gondolja át, hogy mivel, hogyan kombinálja. Én már úgy szoktam vásárolni, hogy azt is elképzelem, mivel tudom felvenni, a harisnyát meg a sapkát, kalapot, sálat is.

Nem vagyok egy manöken, vagy plázacica, modell nem is lehetnék, mert alacsonyabb vagyok a minimális magasságnál, de kialakítottam a saját stílusomat, és ma is bezsebeltem egy elismerő dicséretet. :-)

2015. jan. 14. 21:30
 63/64 anonim ***** válasza:
Hétvégén disznóvágásra megyek XD
2015. jan. 14. 21:38
 64/64 A kérdező kommentje:
Na mi van pajti? A desznyó megdöglött? Valami fejlemény a lányoknál? Vagy még mindig az önsajnálat megy? :D
2015. jan. 20. 18:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!