Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Itt a karácsony és magányos...

Itt a karácsony és magányos egyedülálló vagy? Mit teszel ellene?

Figyelt kérdés

A következő munkanap (jó esetben) Január 5. Az elkövetkező 2 hétben mit tervezel, és mi az amit meg is fogsz tenni azért, hogy ne egyedül kezd a jövőévet!

Várom az ötleteket, aztán persze az ötletek eredményeit!

Pl:

- elmegyek egy népszerű szórakozóhelyre.

- ráírok Facebookon

- kipróbálok egy új társkereső oldalt

- Odamegyek egy/több kiszemelthez egy plázában/rendezvényen/koripályán

- összehozok a régi osztálytársakkal egy bowlingozást az éjszakában.

- stb...

Szóval mit fogsz tenni, hogy változtass?

2014. dec. 24. 11:42
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
Eredmény = 0, de ezt már előre tudtam. Amilyen ocsmány vagyok kizárt, hogy valaha legyen egy olyan lány, aki szívesen lenne velem.
2015. jan. 10. 18:06
 32/64 anonim ***** válasza:
Én meggyógyultam, erre itt volt kezdésnek egy 6 napos munkahét... :-D
2015. jan. 10. 21:08
 33/64 A kérdező kommentje:
És hogyan tovább, mi a terv?
2015. jan. 11. 09:54
 34/64 anonim ***** válasza:
A terv: próbálkozni tovább. Reménykedni, hogy idén talán már összejön egy randi így 28 évesen. Legalábbis szeretnék hinni benne. De a realitások talaján maradva semmi esélyem rá. Sokkal valószínűbb, hogy idén is begyűjtök pár tucat elutasítást, néhány fúj, de ronda vagy reakcióval összekötve.
2015. jan. 11. 10:02
 35/64 anonim ***** válasza:
Képzeld, én ismerek olyat, aki egy partyzenekarban énekel már régóta, szóval nem otthon ül a kis popsiján, hanem rendszeresen eljár, 30 fölött van, jó nő, és mégis egyedülálló, és nem azért, mert nem akarna párkapcsolatot.
2015. jan. 11. 14:11
 36/64 A kérdező kommentje:

Na maradtunk hárman. A kérdező (én), a ronda pasi 28, és a meggyógyult nő?

Mit lehet még tudni rólatok? Kor, lakhely?

Kedves ronda pasi, nem az a baj, hogy ronda vagy, hanem az hogy negatív, és depresszív, és önbizalom hiányos. Magadat kell meggyőzni, hogy így vagy tökéletes. Vélemény?

2015. jan. 11. 20:22
 37/64 anonim ***** válasza:
Sosem negatívan közelítek egy lányhoz, és sosem depresszív hangulatban. Az, hogy ronda vagyok, nem saját kitaláció, hanem tény, amit lányok szájából hallok elég sokszor. Lánybarátaim voltak: ők is mondták, hogy párt ne is keressek, mert soha egy lány sem fog tudni vonzódni hozzám.
2015. jan. 11. 20:50
 38/64 A kérdező kommentje:

Aki szeretni fog, az nem fog csúnyának látni. Pont!

Ne őrjítsz már meg, hogy ez az egyetlen tulajdonságod van, és ez mindent dominál?

Mondjuk a negatívságoddal, a kisebbrendűségi komplexussal szépen tud szorzódni.

2015. jan. 11. 21:23
 39/64 anonim ***** válasza:
"Aki szeret, nem fog csúnyának látni". Téves. Szintén tapasztalati példa. Nem egyszer jól elbeszélgetek lányokkal neten amíg nem látnak rólam képet. Minden oké, sőt nem egy lány írta már, hogy úgy érzi belémszeretett (jó, azért nem is olyan sok, mert csak szöveg meg ilyen dolgoknál erre kicsi az esély). De képküldés után ugyanúgy leléptek. Vagy mikor egy csajjal megbeszéltem talit, ő leszállt a buszról, átnézett rám az utca másik oldalára, majd visszaszállt rá, később meg annyit írt, hogy bocsi, de mégsem. Élőben meg esélyem sincs, mert nem is nagyon állnak velem szóba a lányok.
2015. jan. 11. 23:01
 40/64 A kérdező kommentje:

Ezek szerint a vakrandi nem neked való. Nekem soha nem lett volna egy discoban esélyem a páromnál, de egy szórakozóhelyről hazafele a kocsiba egymás mellé ültünk, és végig beszélgettük az utat. Ezek után már alig várta, hogy keressem. Olyan módszert keress, amikor hamarabb fogadja el a külsődet, és utána ismeri meg a belsődet.

Tehát ismeritek egymást semleges terepen. Pl. nap mint nap bejön a boltba ahol eladó vagy.

És egyre többet beszélgettek, és egyre közelebbi dolgokról.

2015. jan. 12. 13:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!