Itt a karácsony és magányos egyedülálló vagy? Mit
teszel ellene?
Figyelt kérdés
A következő munkanap (jó esetben) Január 5. Az elkövetkező 2 hétben mit tervezel, és mi az amit meg is fogsz tenni azért, hogy ne egyedül kezd a jövőévet!
Várom az ötleteket, aztán persze az ötletek eredményeit!
Pl:
- elmegyek egy népszerű szórakozóhelyre.
- ráírok Facebookon
- kipróbálok egy új társkereső oldalt
- Odamegyek egy/több kiszemelthez egy plázában/rendezvényen/koripályán
- összehozok a régi osztálytársakkal egy bowlingozást az éjszakában.
Nem vagyok ünnepi hangulatban, már most tele a bakancsom az egésszel. A két ünnep között is dolgozom, 31.-én is. Amúgy sincs sok szabad időm. Szóval amennyi időt lehet pihenéssel töltök meg a haverokkal. Hogy hogyan alakul az újév az meg a jövő zenéje. Vagy találok valakit vagy nem. Nem éri meg ezen görcsölni. Ebben az időszakban amúgy is necces ismerkedni. Sokan keresnek elkeseredetten párt, "csak legyen valaki" alapon. Abból meg nem hiszem, hogy hosszútávú kapcsolat lenne.
2014. dec. 24. 11:54
12/64 A kérdező kommentje:
6. Mi ez a feltételes mód? Miért csak írnál?
Írj! Aztán persze ne keseredj el!
Többiek: újabb ötletek?
2014. dec. 24. 11:55
13/64 A kérdező kommentje:
11. Vagy igen, vagy nem.
Abban igazad van, hogy minden próbálkozásban benne van a kudarc lehetősége. De próbálkozás nélkül várni az eredményt, nem túl hatékony...
2014. dec. 24. 11:58
14/64 anonim válasza:
Elkezdek wowozni.
2014. dec. 24. 12:02
15/64 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy semmit sem teszek érte, csak jelenleg hanyagolom a dolgot. Amúgy sem egyszerű dolog a párkeresés, mint tudjuk. Mondjuk engem eleve nem vág földhöz, hogy nincs senkim, már megszoktam.
2014. dec. 24. 12:08
16/64 anonim válasza:
Valószínű az összeset csinálni fogom, de 100% hogy nem lesz belőle semmi. Túl ronda vagyok ahhoz, hogy legyen egy olyan lány, akit legalább randira el tudnék vinni. Jövőre is magányos maradok, sőt egész életemben csak azért, mert a legjobb esetben is csak hányingert tudok a lányokból kiváltani a külsőm miatt.
2014. dec. 24. 12:37
17/64 anonim válasza:
Kiverem.
2014. dec. 24. 12:45
18/64 A kérdező kommentje:
16. Az mit jelent, hogy ronda vagy?
Attól hogy a külsőd nem előnyös, úgy gondolod csak az számít?
Nem vagy te egy kicsit negatív és csalódott?
2014. dec. 24. 12:47
19/64 anonim válasza:
18: Nem negatív vagyok és csalódott, hanem tapasztalt, legalább ebben a dologban. Tény, hogy eddigi életem során már több száz lánynál próbálkoztam, és az is tény, hogy ebből még egy randi sem jött össze. Mindig a külsőmmel volt bajuk. Ezt többen is megmondták. Az én külsőm jóval a lányok által elfogadható szint alatt van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!