Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Itt a karácsony és magányos...

Itt a karácsony és magányos egyedülálló vagy? Mit teszel ellene?

Figyelt kérdés

A következő munkanap (jó esetben) Január 5. Az elkövetkező 2 hétben mit tervezel, és mi az amit meg is fogsz tenni azért, hogy ne egyedül kezd a jövőévet!

Várom az ötleteket, aztán persze az ötletek eredményeit!

Pl:

- elmegyek egy népszerű szórakozóhelyre.

- ráírok Facebookon

- kipróbálok egy új társkereső oldalt

- Odamegyek egy/több kiszemelthez egy plázában/rendezvényen/koripályán

- összehozok a régi osztálytársakkal egy bowlingozást az éjszakában.

- stb...

Szóval mit fogsz tenni, hogy változtass?

2014. dec. 24. 11:42
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
20: Igen, 33 kilót fogytam, szóval most már legalább kövér nem vagyok (egy kis hasam még van, de a BMI szerint már benne vagyok a normál tartományban). De azon nem tudok változtatni, hogy egy törpe vagyok! És azon sem, hogy rettenetesen ronda az arcom.
2014. dec. 24. 13:21
 22/64 A kérdező kommentje:

Mit jelent, hogy törpe vagy, és az hogy ronda az arcod?

Azért az arckaraktert nagyban tudja a haj módosítani. Egy jó fodrász, egy igényes haj?

Arcszőrzet, egy körszakáll?

Hány éves vagy?

2014. dec. 24. 14:05
 23/64 anonim ***** válasza:
100%
Ma és 26-én és vasárnap és hétfőn és szerdán is dolgozok....azon kívül családdal leszek és jól bebaszok.
2014. dec. 24. 15:15
 24/64 anonim ***** válasza:
22: 170 centi vagyok kb. A hajam most tartom a legjobbnak, volt már hosszabb is, az még kevésbé állt jól. Próbáltam már többfélét, mindegyikben ugyanúgy lerondáztak a lányok. Arcszőrzet meg kizárt, annyira ritka és rendszertelenül nő, hogy ha meghagyom, inkább gáz. Amúgy 28 vagyok.
2014. dec. 24. 15:19
 25/64 anonim ***** válasza:

170cm,és törpe vagy? :O Akkor én mi a fene vagyok 156cm-vel? Lehet egyszerűen csak rossz embereknél próbálkoztál...Ismerek más embereket is,akik nagy darabok,alacsonyak,és nem is a legszebbek külsőre,még is van valaki,aki szereti őket.. :)

Kérdező kérdésére válaszolva egyenlőre semmit.. :)

2014. dec. 24. 16:27
 26/64 A kérdező kommentje:

Utolso, mièrt?

Én is kb160 vagyok. :-)

2014. dec. 24. 16:45
 27/64 anonim ***** válasza:
Nekem a két ünnep között is akadt munka, de egyébként nálam egy betegség megoldotta a dolgot, meg kell gyógyulni, úgyhogy a pihenőidőt a meleg szobában töltöm.
2014. dec. 30. 15:09
 28/64 A kérdező kommentje:
Gyors felépülést! Remélem nem komoly!
2014. dec. 30. 21:11
 29/64 anonim ***** válasza:
Nem komoly, csak vírus, de ez is eléggé elintézte a napjaimat. De legalább táppénzre nem kellett jönni. Most már nincs eldugulva az orrom, már a torkom nem fáj, és kevesebbet köhögök, talán a ma éjszakát végig tudom már aludni anélkül, hogy hajnalban felkeljek. :-)
2015. jan. 3. 22:05
 30/64 A kérdező kommentje:
Na hölgyek urak, eredmény?
2015. jan. 9. 21:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!