Ezen az oldalon miért nem tudnak visszaírni a lányok képküldés után ha még ők kérnek képet?
Figyelt kérdés
Tegnap is írt két lány, akiknek (állítólagosan) nem a külső volt a fontos leírásuk szerint, de mióta küldtem magamról nekik képet azóta nem írnak vissza, pedig leírásuk szerint nekik nem a külső a fontos..... A legrosszabb az, hogy az egyik tudta, hogy rosszul nézek ki, hisz egy olyan kérdésem topicjából küldte az üzenetet, ahol le van írva, hogy hogyan is nézek ki és, hogy mi a szépséghibám... 18/F2014. dec. 21. 09:56
12/15 anonim válasza:
Elmondom a választ, de csak halkan, meg ne hallják:
Mert lányok.
13/15 anonim válasza:
7/12!! Itt csak rusnya nők vannak?! Ezt kikérem magamnak és akik még tartják valamire magukat!! Kérdező..ha vmelyik lány is azt mondja,hogy nekik nem a külső számít...nem 100%ig igaz! Minden nő és sztem férfi is..lereagálja magába őszinte véleményét..itt csak az a kérdés mi a reakcio! Ne foglalkozz amúgy velük..ha meg őszintét szeretnél magadrol v. Vmi kis segitséget ami lendithetne rajtad irj 😉
14/15 anonim válasza:
Nem lehetsz olyan csúnya hogy nekem ne jönnél be :)))
15/15 anonim válasza:
A kérdést még én írtam ki régebben.............. De azóta sem változott a problémám.............. Senkinek sem vagyok az est.... MINDEN LÁNY ELUTASÍT A KINÉZETEM MIATT....... 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!