Miért nem képesek visszaírni?
Mostanában többször előfordult, hogy nem írtak vissza a lányok facebookon. Nem vagyok magammal teljesen megelégedve. Nem vagyok egy sármőr, de nem is vagyok csúnya. Udvarias vagyok, tervezem a továbbtanulást egyetemen és sportolok. Sajnos az a tapasztalatom, hogy le se sza*nak a lányok. Például most nem rég is küldtem egy lánynak egy levelet (jól megfogalmazott, nem volt tele rövidítésekkel és helyesírási hibákkal)és mikor elküldtem, kijelentkezett; aztán feljött mobilról is. Nincs ott, hogy 'látta', de ha online vagyok és kapok egy levelet az felvillan...
Az a baj, hogy jól tanuló, értelmes lányokkal fordul elő ez és nem a diszkópics*kkal. Nem értem, hogy miért olyan nehéz visszaírni, hogy: 'most nem érek rá', 'most nem alkalmas' stb.....
Én úgy vagyok vele, ha már veszem a fáradtságot és ráírok, legalább visszaírhatna. Legalább annyit, hogy 'bocsi, nem jössz be'. Viszont itt gyk-n is láttam már olyan kérdést hogy: 'Hova tűntek az értelmes, helye, tanult férfiak?'.
Tudom sokan elítélik a facebookot és a rajta való ismerkedést, de nekem így könnyebb. És akár elítélik akár nem, szerintem ha valaki kap egy levelet, akkor arra azért lehetne válaszolni, hogy szerencsétlen feladó ne érezze magát olyan szerencsétlennek.
egy végzős gimnazista,19/f
Ismerősöknek vagy teljesen idegeneknek írsz?
Ismerősöknek én természetesen visszaírok, ha nem alkalmas, de idegenek levelei kapásból egyéb mappában landolnak, ami nem villan fel, max. akkor látom, ha direkt meg is nézem, hogy oda jött-e valami (de volt olyan üzenet, ami kb. csak egy évvel később jött át, mint hogy megírták), idegeneknél meg az első kérdésem, hogy ismerjük-e egymást, mert én ott azért nem tartom a kapcsolatot fűvel-fával, nem használom ismerkedésre a Facebookot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!