Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem képesek legalább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képesek legalább annyit visszaírni, hogy bocsi, de nem érdekelsz?

Figyelt kérdés
Kezd nagyon elegem lenni abból,hogy valakivel levelezek,aztán egyszer csak szó nélkül nem ír többet.Múlt héten találkoztam egy sráccal,azóta se írt levelet,én kérdeztem rá,hogy mit gondol,és hogy azt is írja meg,ha nem érdeklem,vagy ha nem szeretne többet,én elviselem,minden jobb,mint a bizonytalanság! Állandóan az emailjeimet nézegetem,mert nem tudja közölni senki velem,hogy most mi a helyzet.A leveleim nem sürgetőek vagy nyomulósak,baráti hangúak,néha humorosak is,egyáltalán nem akadok ki,csak arra kérem,jelezzen vissza akár egy mondattal is.Beleőrülök ebbe a várakozásba...Mert jó,valahol mélyen tudom én,hogy tojik rám,de miután küldtem neki egy kedves levelet,miért nem képes válaszolni???? Én mindig válaszolok,annak is,aki nem érdekel,hogy bocsi,de...stb.Jobb nekik,hogy leveleket küldözgetek nekik? Én érzem magam hülyének.
2010. márc. 23. 22:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudom, de tavaly én is jártam így, két találkozás után időt kért sms-ben, aztán 3 hét után küldtem neki sms-t, hogy legalább írja meg, mi van?de semmi. aztán rá 1 hétre az iwiwen kapcsolatbanra változtatta a státuszát, rögtön töröltem is az ismerősök közül. A mai napig bánom az sms-t, amit küldtem, mert utólag belegondolva megalázó volt. Te ne írj neki semmit, nincs bőr a képén megmondani az igazat.27L
2010. márc. 23. 23:05
 2/13 anonim ***** válasza:
82%

Noss!

Figyelj virágszálam erre nem tudok pontos választ adni neked, csak annyit, hogy ilyen emberekre nem éri meg az idődet pocsékolni, ha nekem az a lány akivel kapcsolatot terveznék , és ő is úgy áll hozzá, de nem válaszolna napokig 1 levelemre sem akkor azt, ott hagynám. Ha mégis a csodával határos modon válaszolna akkor meg elolvadnál , és ha találkoznátok akkor is,... de akik az e-maileidre magasról sz*rnak rá főleg ilyen kérdésekben , hogy akkor most mi lesz velünk a jövőt illetően , ezekkel NEM szabad foglalkozni ezekkel mindig lesznek gondjaid. Majd ha odakerülnétek akkor 3 hétig gondolkozna azon, hogy most citromfagyit kérjek e vagy citromdarabokkal teli citromos fagyit.....

2010. márc. 23. 23:07
 3/13 anonim ***** válasza:
37%
Nem érdekelsz!
2010. márc. 23. 23:26
 4/13 A kérdező kommentje:
utolsó: engem se te:)
2010. márc. 23. 23:28
 5/13 A kérdező kommentje:
Oké,de olyan nehéz eyg mondatos emailt írni? Sztem bunkóság,ha nem ír.
2010. márc. 23. 23:30
 6/13 anonim ***** válasza:
50%
ha nem kapsz nemérdekelsz emailt az azt jelenti h nem csakhogy nemérdekled de le sem szar. ez azt jelenti hogy a 3. osztályba tartozol mint nő. (megdugnám-aranyos-leszarom)
2010. márc. 23. 23:32
 7/13 Andrewka ***** válasza:
30%

Ezért nagyon nehéz ismerkedni a neten. Én rövid úton feladtam. Pedig lenne előnye is...

22/f

2010. márc. 23. 23:32
 8/13 anonim ***** válasza:
60%

Előző! XD

Amúgy az ilyen emberek gyávák,és nem merik a szemedbe megmondani,hogy sz@rnak Rád,és hogy hagyd őket békén.Az ilyenekre teljesen feleslegesen pazarlod az időt,és az energiát.A gyáva és gerinctelen ember soha nem fog megváltozni.csak elhúzza az orrod előtt a ézesmadzagot,aztán jöhet a következő.Hidd el nekem,abszolút nem érdemli meg,hogy ezen agyalj.majd találsz olyat,aki igazán érdekelsz,aki majd teperni fog Érted,keresi a társaságodat,az alkalmakat,hogy írhasson Neked.Az ilyen puhapö..űektől viszont ne is várj ilyesmit! :-)

2010. márc. 23. 23:33
 9/13 anonim ***** válasza:

Ma 23:26-ra gondoltam,bocsi!

Amúgy eddig nem gondoltam,hogy csak ez a 3 kaszt létezik(megdugnám-aranyos-lesz@rom) :-(

2010. márc. 23. 23:35
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés írójának a problémája elég gyakori azoknál a nőknél/férfiaknál akik önbizalomhiánnyal küzdenek. Hogy mitől alakul ki, passz, de az biztos, hogy ebből érdemes minél hamarabb kikecmeregni. Ne érdekeljen, hogy ki ír, meg ki nem ír. És ne irogass a pasiknak soha. Ha valakit érdekelsz írjon ő. Ha nem ír, akkor nem érdekled, vagy éppen el van foglalva. Tehát teljesen felesleges megkérdezni, hogy miért nem ír. A lényeg, hogy nem és kész, és ez a magánügye, egészen addig amíg nem vagytok házasok és nincs gyereketek. Mindenki szabad ember, és csak bízni tudsz benne, hogy érdekled, őszinte, stb. Ha már házasok vagytok, talán csak akkor kérdőre vonhatod, hogy mit csinál amikor nem veled foglalkozik, és miért nem veled foglalkozik. Ennek belülről kell jönnie, és csak azzal foglalkozz akinek ez belülről jön. Minél szabadabban állsz hozzá valakihez, annál inkább azt sugárzod hogy te is szabad vagy (ami melegen ajánlott minden körülmények között, ugyanis önálló lények vagyunk). Minél inkább ezt sugárzod, annál vonzóbb leszel, és tapadni fognak rád.
2010. márc. 24. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!