Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mutatnátok olyan idézeteket, amelyek arról szólnak, hogy bár még szeretlek és hiányzol, de túlléptem, nem érdekelsz?
Figyelt kérdés
nagyon megköszönném :)2010. dec. 7. 21:06
1/6 anonim válasza:
Ez a kérdés értelmetlen. Ha szeretlek és hiányzol nem léptem rajtad túl:)
2/6 anonim válasza:
hát ez azt jelenti, hogy nincs remény és benézted.
Írd be a keresőbe:reménytelen szerelem, idézetek.Szia!
3/6 A kérdező kommentje:
jó oké. de értsd ahogy kell !
legalább is remélem érthető h h gondolom :)
2010. dec. 7. 21:09
4/6 anonim válasza:
"Ha valaki elment többé ne hívd vissza,
A megsárgult emlék sem lesz többé tiszta.
Ha valaki elment és képes volt elmenni,
Nehezen akarva el kell feledni."
"Már beletörődtem abba, hogy a boldogság elhagyott az elmúlt időben. Szeretnék egy új fejezetet nyitni az életemben, ahol a boldogság kapja az első meghívót..."
Ezt a kettőt találtam:D Remélem tetszik valamelyik:)
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm *-*
2010. dec. 7. 21:32
6/6 anonim válasza:
"Mikor utoljára láttalak, csillogtál, úgy fájt, hogy nem vagy az enyém, most lopva nézlek, és látom, hogy nincsen mit sajnálnom."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!