Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem képesek legalább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képesek legalább annyit visszaírni, hogy bocsi, de nem érdekelsz?

Figyelt kérdés
Kezd nagyon elegem lenni abból,hogy valakivel levelezek,aztán egyszer csak szó nélkül nem ír többet.Múlt héten találkoztam egy sráccal,azóta se írt levelet,én kérdeztem rá,hogy mit gondol,és hogy azt is írja meg,ha nem érdeklem,vagy ha nem szeretne többet,én elviselem,minden jobb,mint a bizonytalanság! Állandóan az emailjeimet nézegetem,mert nem tudja közölni senki velem,hogy most mi a helyzet.A leveleim nem sürgetőek vagy nyomulósak,baráti hangúak,néha humorosak is,egyáltalán nem akadok ki,csak arra kérem,jelezzen vissza akár egy mondattal is.Beleőrülök ebbe a várakozásba...Mert jó,valahol mélyen tudom én,hogy tojik rám,de miután küldtem neki egy kedves levelet,miért nem képes válaszolni???? Én mindig válaszolok,annak is,aki nem érdekel,hogy bocsi,de...stb.Jobb nekik,hogy leveleket küldözgetek nekik? Én érzem magam hülyének.
2010. márc. 23. 22:59
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló: köszönöm,de adtad a legjobb választ:) Egyébként igazad van.Az előttem szólóaknak is igazuk van.(kivéve a tahókat,de ugye velük nem foglakozok).Nem érdekel mostmár engem sem.Ma kitöröltem az illető leveleit,nem fog érdekelni tovább.Sőt,ma jó kedvem is volt,csak néha jön rám,hogy na,miért nem ír már.Leszar engem,így én is őt.Többet nem is érdemelnek az ilyen alakok.

Aki szerint 3.szintű csaj vagyok,hát,hidd el,nem.Van ennyi önbecsülésem,nem nézek ki rosszul,nem kevesen mondták már,hogy csini vagyok,szép vagyok...stb.Közeledtek is felém,de nem mindneki érdekelt.Mindig azok tesznek rám,akik érdekelnének.De legalább kiábrándulok belőlük...

2010. márc. 24. 19:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Szia, utolsó vagyok. Örülök, hogy jobban vagy. :) Látod, téged is az érdekel, aki lesz*r. A pasiknál sokszor még lassabban esik le a tantusz, tehát lehet, hogy ha vársz, egyszer csak jelentkezik egy olyan, akit már régen leírtál. De csak hadd nyomják a csengőt, te sose keress senkit, csak ha már több randin túl vagytok, esetleg akkor - hogy azért kapjon valami bíztatást is az a fiú. De az elején tilos őket bíztatni, mert "vadászni" szeretnek. A kiterült vad nem érdekli a vadászt, csak az amelyik szép kecsesen elő tűnik, aztán pedig eltűnik a szeme elől. A pasikat az orruknál fogva kell vezetni, azt igénylik - főleg az ilyen leszarós típusokat. Mert a nem leszarósak ugye eleve nem is érdekesek :) Aztán egyszer csak kis kezes bárány lesz mindkettőtökből...és akkor kiderül, hogy még így is érdekelitek-e egymást, ha igen, akkor szerelem, ha nem, akkor kuka. Vagy van még az egyből meglátni megszeretni, szenvedély lángragyúl, stb. jellegű találkozás, ritka egy ember életében, és veszélyes dolog is, de annál jobb szexet ígér :). Sok sikert a párkeresésben! "Viselkedj királynőként és úgy fognak kezelni."
2010. márc. 25. 21:58
 13/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Mégegyszer köszönöm a bíztató szavakat.Ez az elmegyek mellettük,és úgy teszek,mintha nem érdekelnének típusú dolgot már többször kipróbáltam,ami azt illeti,sikertelenül.Ez csak annyit jelent,hogy egyébként sem érdekeltem az illetőt.De ha valaki annyira tetszik,nehéz várni rá.Igyekszem megfogadn a tanácsodat,büszkének maradni,nem megalázkodni,mert az tényleg szánalmas.Keressenek ők,ha akarnak.(Bár sokak szerint épp az ilyen hozzáállással nem lesz senkim,de ki tudja,kinél mi válik be?) :)
2010. márc. 26. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!