Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet erre visszaírni?
Figyelt kérdés
"Szia. Lenne kedved ismerkedni."
Eddig neten még nem támadtak le ilyennel, élőbe meg azért csak más, m mondom persze gyere igyunk meg valamit, azt elkezdtük. Itt azért kicsit más...
2011. szept. 19. 19:23
2/15 Narwik válasza:
Ha szimpatikus,vagy lenne kedved ténylegesen ismerkedni,akkor írd azt,hogy részedről oké.Ha nem,akkor nem. :)
3/15 A kérdező kommentje:
Aham, és ha azt írom h rendben felőllem mehet, akkor nem lesz az, mint ha pl felveszek valakit msn-re, h szia, mizu, semmi, és ennyit beszéltünk egymással msn-en...
2011. szept. 19. 19:27
4/15 anonim válasza:
Azt írd hogy:"Szia.Igen lenne kedvem,egy feltétellel.Minden este keményen análisan megb*szol!"
Tuti siker!A fiúk szeretik az anált.
5/15 anonim válasza:
Ismered személyesen? ha nem akkor vigyázz, nehogy összekerülj egy pedofillal.
6/15 A kérdező kommentje:
Ööö...úgy tűnik nem esett le, de én vagyok a fiú ;)
2011. szept. 19. 19:29
7/15 A kérdező kommentje:
am nem ismerem személyesen, de egy városba lakunk elvileg
2011. szept. 19. 19:29
8/15 anonim válasza:
ha szimpatikus akkor hajrá, veszteni valód nincs szerintem.
9/15 anonim válasza:
Sose tudhatod hogy milyen ferdehajlamú ember van a másik oldalon.Ha meleg az illető aki rádír,akkor is írd ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!