Ti milyen gyorsan szoktatok visszaírni vknek fb-n, miután megnézitek?
Figyelt kérdés
2014. aug. 11. 07:28
1/8 anonim válasza:
Amikor megnézem, akkor írok is vissza valmit. Nem szeretem, mikor azt írja, hogy látta és nem reagál semmit se... az idegesítő.
4/8 anonim válasza:
Ha gépről vagyok fent, akkor általában azonnal. Ha pedig telefonról, akkor az a döntő hogy mennyire is kellene sokat pötyögnöm. Van hogy elolvasom, és csak akkor írok vissza, ha van annyi időm, hogy leüljek egy hosszabb levelet megírni. Ha egyszavas a válasz, akkor azt azonnal rendezem. :)24L
5/8 anonim válasza:
amint megnézem a levelem/skype/fb üzenetem azonnal válaszolok...egyesek szerint ez negatívum, mert olyan mintha azonnal ugranék az első szóra...
6/8 anonim válasza:
ált rögtön válaszolok is miután megnéztem
7/8 anonim válasza:
amint tehetem. lehet, csak gyorsan megnézek egy üzenetet, de csak órákkal később lesz időm válaszolni
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. aug. 11. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!