Lányok, ti megnézitek az utcán a pasik farkát ha feltűnő?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk úgy látszik, hogy nagyobb. Vagy alsónadrág nélkül van és lifeg.. vagy hasonló helyzetben.2014. ápr. 22. 09:12
1/5 anonim válasza:
Őszintén szólva nem nézegetem a férfiak lágyékát. Még soha semmi szokatlant nem vettem észre, Mondjuk nem is arra fókuszálok.
Meg engem hidegen hagy a férfi mérete, mivel hüvelyi úton nem tudok kielégülni.
2/5 anonim válasza:
Nagyon nem érdekel, mert biszex vagyok, és akkor inkább a csajok.:D L
3/5 anonim válasza:
nem, az arcukat szoktam megnézni, főleg vki szemét
5/5 anonim válasza:
Nem hogy azt de még másukat sem nagyon nézem, egyszerűen utcán csak megyek előre és a saját gondolataimmal foglalkozom. Ált. munkaügyben megyek ki az irodából (bankba, postára, kamarához szoktam kiugrani) egyébként relatíve keveset vagyok utcán. Olyankor élvezem a friss levegőt meg hogy sétálok nem foglalkozom a többi emberrel max azzal hogy a villamos el ne csapjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!