15-16-17 éves srácok! Ti megnézitek a 13-14 éves lányokat? Vagy túl kicsinek tartjátok őket?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok,hogy van-e "korhatárotok" :) és ha igen, mennyi. És ki jön be jobban? Egy vagány, de átlagosabb szépségű lány, aki jófej, vagy egy nagyon szép, de unalmas, ku*vás lány?? Köszi a válaszokat!!2014. jan. 28. 20:33
3/10 C0r3 válasza:
16 éves fiú vagyok. Sajnos nem tudok általánosítani :D Vagy bejön, vagy nem. Nekem tökmindegy, hogy 13 vagy 17. Nem a koron múlik. Életem első barátnője 3évvel idősebb volt nálam. Akkor még énsem voltam olyan hűdeérett, szóval szerintem ez mindenkinél így van :) Mostanában meg igazából tökmindegy,mert aki krvának öltözik, az úgyis eléri amit szeretne. De nem én fogom megadni neki az tuti :)
5/10 anonim válasza:
Sok 13-14 éves kiscsajból simán kinézek 16-ot is, tehát megnézem...szerintem simán lehet, hogy korban is stimmel egy 14 éves lány 16-7 éves fiúhoz...(lányok általában előbb érnek, komolyodnak)....és az első típus jobban bejön :D 17/F
6/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) Utolsó! Na végre egy értelmes nem kanos fiú :D akinek nem csak a k*rvák jönnek be !! xoxo
2014. jan. 28. 20:38
7/10 anonim válasza:
Nagylányoknak tartom őket,és nem kislányoknak.ők is lehetnek szeretet teljesek,szeretnivaló,szépek,barátságosak.19/F
8/10 anonim válasza:
Még egy 15 éves is kislány, nemhogy ők…
9/10 anonim válasza:
14 éves vok de inkáb kb az oan 1 ével idősebbek szépek, igaz nem sok fiatalab v velem egykoru nöt ismerekXD
10/10 ZsomborsKandúr válasza:
Én 16 vagyok, és megnézem őket, de egy biztos, hogy többet nem akarok tőlük, mert nem tartom őket eléggé érettnek...
Mondjuk ez nagyban emberfüggő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!