Lányok, mennyire zavar, ha egy pasinak feltűnő helyen is vannak tetkói?
Mióta a nyakamra is került tetoválás, valamint a jobb karomon is egy minta a kézfejem közepéig ér, mintha kevesebb épeszű nővel sikerülne normális kontaktot kialakítani.
Idióta, egyszerű nő akad, csak ezek már unalmasak. Lehet hogy a tetkó, ami elrettenti a normális nőket? Normális, értelmes, 26 éves pasi vagyok, irodai munkám van és egzisztenciám. A tetoválás nálam hobbi, csak sajna sokat a suttyósággal azonosítják.
20+ lányoktól szeretnék véleményeket kapni.
Köszi!
egy picit szerintem benne van az ilyen lányokban egy előítélet a tetkósok felé. nekem se tetszett, sőt nagyon taszított mert h kicsit primitívnek tartottam, ahogy írtas suttyónak.
aztán most meg bele vagyok zúgva egy tetkós fiúba és azt vettem észre, h elkezdett tetszeni a tetoválás férfiakon, mert h szexi. :D (persze a színes, nagy, csúnya mintákat nem preferálom)
szóval sztem lehet, h sokakat elijeszt, mert h nem tűnsz komoly embernek vele.
Ha lapból bejön a pasi akkor nem zavar a tetkó,amúgy sok ismerősömnek van és a legtöbbjük egész normális nőt fogott ki(vagy legalább is társaságban annak tűnnek).
20L
Nekem nem igazán tetszenek a tetoválások, mert már szinte mindenkinek van, pedig nagyon kevés emberhez illik igazán.
Ha valakinek jól áll és illik hozzá, akkor nem zavar, akárhol is van. De amikor látom valakin, hogy csak csináltatott egyet-kettőt-hármat, mert most ez a menő, és tök semmilyen, hozzá nem is illő tetoválások vannak rajta, akkor nagyon-nagyon nem tetszik.
Rajtam neotrad és oldschool van. Nem ilyen nonfi sárkány meg béna skorpió.
Igazából az a zavaró, hogy nem tudom, milyen hatása lesz ennek 2-5-10 év múlva a kapcsolataimra. Mondjuk nem a nők miatt csináltam, nincs feltűnési viszketegségem se és nem kompenzálok. Csak kezdem úgy látni, hogy egy céltudatos, értelmes, tervekkel bíró nőnél ez akadály is lehet. Pedig lehet, hogy tetkót nélkül imádna. Na mindegy.
Én szó szerint oda vagyok a tetovált pasikért. Persze csak azokért, akinek az arcáról azért lejön valami értelem is, és igényesek a tetoválásai, meg maga az ember is. Eddig (3 év alatt) az egyetemem összesen 3 tetkóst láttam: 2 egyetemista srácot, nekik az alkarjuk is tele volt tetkóval, és egy pasit, ő ilyen technikai segédként dolgozik az egyetemen, ő is durván televarrt figura.
Engem kifejezetten vonz, ha tetováltakat látok, a fenti feltételek mellett, mert nekem ebből az jön le, hogy fel meri vállalni azt aki, a stílusát, tehát van önképe, és határozottsága.
Csak az a baj, az okos, és tetovált pasit elég ritkán találni, a barátnőim, barátaim nem is értik, miért jön be inkább nekem egy tetovált pasi, szerintük már fanatikus vagyok. :D A sors mégis úgy hozta, hogy eddig még sosem volt tetovált barátom.
Én úgy látom elég szűk rétegnek jön be a tele tetovált stílus, de biztosan közülük is van olyan, aki megfelel majd neked. :D
Nem szeretem a tetoválásokat úgy alapból, már fentebb leírtam, miért :) De ha tetszik valaki, akkor az tetszik, tök mindegy, hogy van rajta tetoválás vagy nincs, vagy hogy hol van. Szóval szerintem olyan nincs, hogy szeretne tetoválás nélkül, csak így nem szeret. :)
Már béna tetoválásos barátom is volt :D De hát szerettem, ezért a tetoválás nem is zavart!
Egyébként meg ne foglalkozz azzal, akik emiatt nem állnak szóba veled, akinek tetszel úgy igazán, az elfogad olyannak amilyen vagy, tetkóval vagy anélkül. :D
Előző, azaz 6-os voltam
23/N
Utolsó:
Kösz a bíztatást! Szoftverfejlesztő vagyok, így a munkahelyi dress code ing és nyakkendő. Nekem nagyon bejön a tetkó és a nyakendő kontrasztja, főleg nadrágtartóval.
A hurrogóknak jegyezném meg, hogy nem a nők miatt csináltam. Minden kis minta jelentéssel bír, rózsák, fecskék, borotvapengék, dobókocka, stb. Ezeknek jelentése van, már-már művészet. Persze mindenki azt gondol amit akar. :) Csak a vélemények érdekeltek, és ahogy kértem értelmes, művelt nőktől. Elvégre ti vagytok a célcsoportom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!