Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, mennyire zavar, ha...

Lányok, mennyire zavar, ha egy pasinak feltűnő helyen is vannak tetkói?

Figyelt kérdés

Mióta a nyakamra is került tetoválás, valamint a jobb karomon is egy minta a kézfejem közepéig ér, mintha kevesebb épeszű nővel sikerülne normális kontaktot kialakítani.

Idióta, egyszerű nő akad, csak ezek már unalmasak. Lehet hogy a tetkó, ami elrettenti a normális nőket? Normális, értelmes, 26 éves pasi vagyok, irodai munkám van és egzisztenciám. A tetoválás nálam hobbi, csak sajna sokat a suttyósággal azonosítják.

20+ lányoktól szeretnék véleményeket kapni.

Köszi!

2014. ápr. 12. 20:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
jól nézzen ki a tetkó, és akkor semmi gond.
2014. ápr. 12. 21:09
 12/23 A kérdező kommentje:

Senki nem bántott meg, mindenkinek lehet véleménye amit persze meghallgatok, hisz én kértelek titeket. :) Az hogy mit gondolok róla, már az én dolgom. :)

Nagymamám volt aranyom, mikor meglátta:

D**ikám, mi van a nyakadon?

Tetoválás, mama.

Jaj drágám azonnal vedd le!

Ok mama, hazaértem leveszem.

Rendben édesem.

2014. ápr. 12. 21:11
 13/23 anonim ***** válasza:

Nahát, szintén kocka, már ha nem haragszol a kifejezésért :D

Én is info szakos vagyok, csak engem az adatbázis fejlesztés jobban vonz, mint konkrétan a szoftverprogramozás. :D

2014. ápr. 12. 21:12
 14/23 A kérdező kommentje:
A kocka erős túlzás. :) Én csak a jó pénz miatt csinálom. :)
2014. ápr. 12. 21:15
 15/23 anonim ***** válasza:

első vagyok. nem értem miért kell folyton lepontozni a véleményeket. hihetetlenek itt az emberek. :D

mindegy lényeg a lényeg, ha amúgy tetszel valakinek, totál mindegy a tetkó. szerintem.

lehet lepontozni ezt is, köszi!

2014. ápr. 12. 21:17
 16/23 A kérdező kommentje:
Nem én voltam okostóni. :) Képes vagy ezen felháborodni, hogy hány százalékos válaszodó vagy? :) Jaj, kevesebbet kellene foglalkozni mások véleményével.
2014. ápr. 12. 21:19
 17/23 anonim ***** válasza:

Egyébként én most őszinte leszek! Vannak bennem ellentmondások! Igazából én arról írtam mennyire taszítanak a tetoválások meg minden, de egyetlen emberbe voltam egész eddigi életem során igazán szerelmes. Annak a valakinek volt tetoválása amit én nem is tudtam! De már akkor mindegy is volt, mert olyan szerelmes voltam belé, hogy az nem igaz! Nem látványos helyen volt neki, ezért nem is tűnt föl. De akkor még csak tizenéves voltam, azóta már sokat változtam!

Ma már válogatósabb vagyok. Bár azt a valakit ma is ugyanúgy szeretném ha megismerném!

Én nem kérdőjelezem meg azt, hogy te egy értelmes, művelt, okos ember vagy, és a munkádban jól teljesítesz! Csak ha a nyakadon meg ilyen nagyon látványos helyen vannak, az zavarna engem. Nem szívesen mutatkoznék veled, mert kínosan érezném magam, mivel nem egy elegáns dolog a tetoválás, és mindig a rabok jutnak eszembe róla a börtönben. Mondjuk én eleve egy visszafogott nő vagyok, lehet ez is közrejátszik.

De biztosan rengeteg nőnek bejön ez, itt is írták már szóval kinek mi.......Mi csak egy elenyésző része vagyunk itt a célcsoportodnak. Lehet ha a világ összes nőjének kikérnéd a véleményét, az a te javadra lenne!

Szép estét!

2014. ápr. 12. 21:21
 18/23 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavar, bár nyilván az ilyen "szeretlek Mari" egy deformált szívbe írva, majd áthúzva nem tetszik, de ami igényes, és jelentése is van az illető számára, azzal nincs semmi bajom. Sőt van, hogy kifejezetten tetszik. :) Persze ami ilyen, mint pl. ez [link] háát ez nekem kicsit túlzás :D
2014. ápr. 12. 21:26
 19/23 A kérdező kommentje:

Uolsó: Rick Genest, ha esetleg érdekel. :) Ez azért erős túlzás. :)

Utolsó előtti: Nem hiszem, hogy az elegancia, és amit az elegancia képvisel, ( nem a 17 éves mekis dolgozó a 15 ongyos H&M zakóban ) valamint a tetoválás nem fér össze. Nem ettől lesz valaki hiteles férfi, mert elegánsan öltözik, és nem attól nem lesz az, hogy van tetoválása, ami jelentéssel bír számára. Persze lehet tévedek, de én egy komoly szakítást, vagy bármilyen vízválasztót is felvarratok magamra.

[link]

2014. ápr. 12. 21:34
 20/23 anonim ***** válasza:
És mi lesz ha egyszer megbánod?
2014. ápr. 12. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!