Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, mennyire zavar, ha...

Lányok, mennyire zavar, ha egy pasinak feltűnő helyen is vannak tetkói?

Figyelt kérdés

Mióta a nyakamra is került tetoválás, valamint a jobb karomon is egy minta a kézfejem közepéig ér, mintha kevesebb épeszű nővel sikerülne normális kontaktot kialakítani.

Idióta, egyszerű nő akad, csak ezek már unalmasak. Lehet hogy a tetkó, ami elrettenti a normális nőket? Normális, értelmes, 26 éves pasi vagyok, irodai munkám van és egzisztenciám. A tetoválás nálam hobbi, csak sajna sokat a suttyósággal azonosítják.

20+ lányoktól szeretnék véleményeket kapni.

Köszi!

2014. ápr. 12. 20:52
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Minden rossz szándék nélkül kérdem! Mi lesz akkor ha egy szép napom arra ébredsz, hogy nincsen többé szükséged arra, hogy non-verbális kommunikációt folytass? Hogy enélkül is teljes egész ember vagy, teljes önbecsüléssel és egészséges önbizalommal? Nem vész madárkodni szeretnék, csak ez egy elég végleges döntés. mondjuk van lézeres kezelés is, csak elég drága! Ezt mind csak azért írom le, mert ha itt feltetted a kérdést, akkor te magad is elbizonytalanodhattál valamilyen szinten. Ha mondjuk sok lesz az olyan tapasztalat ami nem tetszik neked, még az is lehet elgondolkozol azon, hogy jól tetted-e amit tettél! Vagy csak simán kíváncsi voltál, de jól tudod sosem fogsz kételkedni abban, hogy te így vagy teljes ember!

Az eleganciához annyit fűznék hozzá, hogy én tanultam kommunikációt, és pont a tetoválásokról tartottam egyszer beszámolót.

Néztünk egy tanulmányoztunk képeket is, amik az operabálban készültek. Aki nem takarta el a tetoválását, az nem számított ízlésesnek. Nem baj ha van, csak fedje el! Benne van az etikettben!

Nálunk volt egy lány a suliban, akinek egy hatalmas angyalszárny volt a háta közepén, inkább az egész hátán. Vizsgára egy ujjatlan felsőben volt, és kilátszottat az angyalszárnyak. A tanárok direkt hangsúlyozták , hogy akinek van vizsgára takarja el, mert nem illendő. Ezt a lányt az igazgató majdnem felfüggesztette a vizsga alól úgy bepöccent.

2014. ápr. 12. 21:53
 22/23 A kérdező kommentje:

Nem bizonytalanodtam el, csak érdekelt a másik oldal véleménye is. Mint írtam nem a nőkkel való kapcsolatom miatt csináltatom, ha ez miatt nehezebb lesz később egy kapcsolat kialakítása, hát így jártam. Az önképembe beletartoznak a tetoválások, ha a nőnek ez nem tetszik, hát ez van.

Nem vagyok se mások rokonszenvétől függő diáklány, se operába járó, aki mások elvárásai szerint cselekszik. Nekem ne mondja meg egy nálam sikertelenebb ember, hogy éljek helyesen ( nem rád értem!, hanem a tanár és ajtónállók típusára. )

Nagyon eltértek itt a válaszok a tárgytól. Mondjuk mindegy, az "itthoni" sztereotípiák maradnak, hisz a butaság hozadékai. Érdekes, eddig két nyugati országban is voltam munka kapcsán, és soha egy rossz megnyilvánulást nem tapasztaltam. A kérdésben a nők kapcsán kérdeztem, nem a felől, hogy milyen életet feltéleztek nekem a későbbiekre. Szóval itt most köszi a válaszokat, jó hétvégét mindenkinek!

2014. ápr. 12. 22:03
 23/23 anonim ***** válasza:

A tetoválás, piercingek, mint megannyi más, mindig is megosztották az embereket, nem meglepő. Mindig lesz, aki bírálkodik. Ha a megfelelő személlyel akadsz össze, szerintem nem lesz hátrány. Akarnál olyat, aki elítél emiatt?!

Személy szerint nekem tetszenek. A lényeg, hogy legyen értelme, bár te írtad is, hogy nálad nincs ezzel gond.

Nekem most fog nagy változás történni az életemben, és már meg is van, hogy mit fogok felvarratni, kettőt is szeretnék. Nem divatból, és nem feltétlen látható helyre, hanem magam miatt. Hogy sose felejtsem el, honnan jöttem és hova tartok. Lehet, hogy később megbánjuk, de az életben annyi minden van így...

24N

2014. ápr. 12. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!