A férfiak jobban szeretik, ha egy lánynak/nőnek letisztultabb stílusa van, minthogy feltűnő?
Figyelt kérdés
Gondolok egyben öltözködésre, megjelenésre.
letisztultabb alatt például az egyszerűbbet értem, az a "kevesebb néha több" kombináció
a feltűnő alatt meg nem feltétlenül kirívót, csak inkább olyan "rikító"
2013. okt. 21. 23:47
1/7 anonim válasza:
Embere válogatja. Nekem jobban tetszik az, amit a kérdésben vázoltál, de én magam is ilyen egyszerűbb stílusú ember vagyok.
2/7 anonim válasza:
Szerinted?
A legkevesebb, legletisztultabb a legfeltünőbb.
Mármint a szobámban biztos az lenne.
3/7 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdem, mert volt, mikor felvettem egy egyszerűbb, mégis csinos ruhát, és volt, mikor egy kissé feltűnőbbet, persze az is szép ruha volt. Azt tapasztaltam, hogy a férfiak jobban megbámultak, mikor az egyszerűbb ruhámban voltam... kíváncsi voltam, hogy jól tapasztalom-e a dolgokat.
2013. okt. 21. 23:52
4/7 viktor123456 válasza:
Teljesen mindegy, ha eléggé kxrvás. :-)
5/7 anonim válasza:
Igen. A túl kirívó, kitűnő nekem a felszínességet jelenti, ami inkább taszít, mint vonz.
6/7 anonim válasza:
#2 nálam egy akármilyen csaj feltűnő lenne, nem csak a szobámban, hanem még a közelemben is :D
am már az tűnik fel, ami nem feltűnő :D már mindenki feltűnik így nem is tűnnek fel hogy feltűnnek, az tűnik fel aki a feltűnők közt nem tűnik fel
7/7 anonim válasza:
Valakinek ez tetszik, valakinek az... Valakinek ez áll jól, valakinek az...
Szerintem annyit tehetsz, hogy megtalálod a saját stílusod, és jól érzed magad és kész! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!