Miért kellemetlen valakinek ha azt mondják neki, hogy szeretik?
Figyelt kérdés
Tehát ha azt mondom egy lánynak, hogy szeretem, akkor az miért lehet ilyesztő neki?2013. okt. 16. 22:18
1/9 anonim válasza:
Remèlem szóban mondtad neki, és nem írásban. *ijesztő
3/9 anonim válasza:
Remèlem szóban mondtad neki, és nem írásban. *ijesztő
4/9 anonim válasza:
mert lehet hasonlítól rá
5/9 anonim válasza:
Mert tudja és érzi a súlyát ennek a szónak. Nem kellemetlen, csak felelőség van benne. Bár manapság szerintem fogalmuk sincs az embereknek ennek a miben létéről.
6/9 anonim válasza:
Nem tudom, nekem is kellemetlen.
7/9 anonim válasza:
Ha nem viszonzott részemről, akkor kellemetlen, mert akaratlanul is megbántok ezzel valakit, hogy nem úgy fogadom, és nem úgy reagálok, ahogy szeretné.
Ha viszonzott részemről, akkor nem kellemetlen, hanem a legszebb szó, amit hallani akarok.
8/9 anonim válasza:
Én imádom amikor nekem mondják :$
De jobban szeretem , amikor tettekben nyilvánul meg ez.
9/9 anonim válasza:
Nekem azért is ha nem viszonzom, és azért is ha igen. Ha igen akkor azért, mert nem tudom kezelni a pillanatot, annyira nem jellemző rám a verbális érzelmesség, és egy "én is"-sel gané dolog lenne lerendezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!