Liza6789 kérdése:
Fiuk! Ti ha sétáltok az utcán akkor a kevésbé szép lányokat is megnézitek vagy csak a szépeket?
Figyelt kérdés
meg mondjuk akárhol vagytok akkor az átlagosan szép lányokat is megnézitek ? :)2014. febr. 20. 20:14
1/11 anonim válasza:
Mindig mindent, minden körülmény között.
2/11 anonim válasza:
Csak a csúnyákat nézem meg. Úgyhogy ha megnéztelek, van egy rossz hírem.
3/11 anonim válasza:
Aki SZERINTEM szép, azt megnézem jobban, persze.
Mivel pedig kb minden fiúnak más tetszik, ezért biztos lehetsz benne, hogy téged is megnéztek már jópáran :)
4/11 anonim válasza:
Olyan, hogy átlagosan szép nincs szerintem. Vagy átlagos van, vagy szép. Meglesem többnyire az átlagosat is. Sőt, sokszor szebbnek találom, mint az amúgy bomba kinézetű nőket. :)
5/11 anonim válasza:
akik nem vonzóak nemigen.
szép lányokat meg bármikor. ma is pl láttam három csinos lányt és miattuk inkább mentem egy kört.
6/11 anonim válasza:
Meg szoktam nézni lányokat attól függetlenül is, hogy tetszik-e vagy nem. Sőt, még a férfiakat is, hogyha belesétálnak a fókuszomba, amikor éppen magam elé bámulok a buszon.
7/11 .Benceee. válasza:
Honnan tudnánk hogy "csak" átlagosan szép vagy tényleg szép egy lány hogy ha meg se néznénk? :) Ezt csak azután lehet eldönteni miután megnéztük, belenéztünk a szemébe, stb.
8/11 anonim válasza:
kezdjük ott hogy annyira kanos vagyok már hogy lassan nem értem meg mi az a "csúnya lány" XD
9/11 anonim válasza:
Van barátnőm, szóval nem nézelődök :)
10/11 anonim válasza:
Egy kevésbé szép lányon is lehet nézni mit: a fenekét, a lábát (nyáron), a mellét. Ha egyik sem néz ki jól (például kövér az illető lány), akkor nem nézem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!