Megnézitek milyen szép lett mára a görbém?
Most már biztos, hogy megvolt az ovulációm! :) Tegnap még sokan azt írtátok, nem volt meg. De szerencsére megvolt, most már ez jól látható! Pénteken vagy szombaton történhetett a tüszőrepedésem? Nem tudom, hogy jókor voltam-e együtt a párommal? A vasárnapi együttlétünknek nem adok sok esélyt, mert akkor kb. 3-szor is együtt voltunk azon a napon, viszont a szombatra talán van esély, mert akkor csak 1-szer voltunk együtt és hátulról ment a dolog (talán így kisfiúra van esély...) az azelőtti napokra nem emlékszem, meg hogy esély van-e azokra azt se tudom. Tegnap és tegnapelőtt nem volt szex. Ha netán ma esetleg még együttleszünk erre a napra van még esély a babára, vagy már nem?
Köszönöm, ha válaszoltok!!!
Itt a görbém, íme:
Hát a szexuális életetekről most már mindent tudunk hányszor, hogyan.
Ebből még minden lehet terhesség is meg mensi is.
Igen, úgy tűnik megvolt az ovud. Ha feljebb megy és úgy marad, akkor szuper! Drukkolok! :)
A
Elég kellemetlen az embernek, hogy kitárja mindenki elé a dolgait, de nekünk akik kisbabáért küzdünk, minden apró bíztatás, vagy segítség jól johet.
Én is két éve próbálok megtenni mindent, én tudom, milyen nehéz a várakozás hónapról-hónapra.
Első voltam.
Csillag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!