Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! A magassarkú, miniruha egy szép csajon mit idéz elő bennetek? Megnézitek az ilyen csajokat?
őszintén...
azt, hogy egy igazi ku.rva ment el mellettem és, hogy mennyire szánalmas a ruházata...
ezt idézi fel bennem...
én is nő vagyok, csak a párom nevében írnám, hogy speciel az én barátom nekem tilt minden kirívó cuccot, köztük a szoknyát és magassarkút
és megnézi az olyan nőket, a hátuk mögött meg ler*bancozza őket.
A miniruha alatt nem azt értettem, hogy kinn van a csajnak mindene, hanem azt, hogy a ruha nem térdig vagy alá ér, hanem kb combközépig.
Másrészt szerintem marhaság, hogy a barátod megnézi ezeket a csajokat és leri.bancozza őket. Simán csak azt mondja, amit te hallani akatsz.
akkor nekem nem tiltaná ezeket a cuccokat, ha csak azt mondaná, amit hallani akarok.
és honnan venné, hogy én mit akarok hallani?
Én szeretem a miniruhákat és a magassarkút is, persze az ízlésesség határain belül. Nem rejtegetem azt amiért keményen megdolgozok, nyugodtan gondolhatnak rólam akármit az utcán, nem érdekel, mert ettől nem leszek ribi.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!