Lányok, hölgyek, mit gondoltok egy ápoló férfiről általánosságban?
Engem nem érdekel a pénz. Komolyan. Én is egészségügyben szeretnék majd dolgozni, és tudom, hogy nem fogok meggazdagodni tőle, mégis, ez nem tántorít el attól, hogy azt csináljam, amit szívből szeretnék. Én nagyra becsülöm azokat, akik ilyen munkákat vállalnak el, az ápolói szakma is gyönyörű, le a kalappal azok előtt, akik elvállalják az alacsony fizetés és amellett, hogy sokan nem tartják őket túl nagyra. Lehet naiv vagyok, le lehet pontozni, aki akar.
Egyébként ha úgy hozza az élet, én egészségügyben dolgozó férjet szeretnék majd, persze ez sok mindentől függ, és nem válogatok, ha eljutok odáig. :) Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy számomra nem a fizetés, hanem maga az ember a fontos. Büszke lehetsz magadra, hogy ilyen szakmát választottál! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!