Hány centitől számít általánosságban alacsonynak egy pasi?
Figyelt kérdés
2014. aug. 19. 23:11
7/10 anonim válasza:
Ez attól függ. Egy 180cm-es nőnek egy 175-170cm-es pasi alacson. Míg egy 160-165cm-es nőnek magas.
8/10 anonim válasza:
Mindenki a saját magasságához viszonyítja hogy ki magas és ki alacsony. Ezt megfigyeltem.
9/10 anonim válasza:
Nekem 170cm alatt, nálunk a pasik a családban 170cm-től kezdődnek, apám, öcsém, nagyapáim, nagybátyáim. Úgyhogy én ezalatt tekintem alacsonynak a pasikat.
10/10 anonim válasza:
Én 160 cm vagyok. Na és akkor mi van? Büdös semmi. Voltak magas nők, akikkel összehozott a sors és a szerencse. Érdekes mód, nem jött fel ez a téma hogy hány cm vagyok.
Aki alacsony, az fogadja el magát úgy ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!