Lányok! Ti mit szólnátok ha egy pasi ezzel a dumával probálna felszedni: "Jó a csöcsöd, kell a pöc. Söm!?
Leönteném ha lenne nálam ital… Szerintem szánalmas.
18/L
Nem hagyott ez a kérdés nyugodni, főleg, hogy mindketten mást mondtok, így kikerestem az Utasításban az ide vonatkozó pontokat.
Az F2-es Forgalmi Utasítás így rendelkezik:
"15.17.2.1. A felhatalmazást végző dolgozó személyszállító vonatoknál az utasok fel- és leszállására kijelölt pályaoldalon, más vonatoknál általában a felvételi épület felőli pályaoldalon, különleges helyi ok miatt az ÁVU-ban kijelölt helyen köteles a mozdonyvezetőt felhatalmazni az indításra, áthaladásra.
A felhatalmazást végző dolgozónak mindenkor ügyelnie kell arra, hogy felhatalmazás közben vonat- vagy tolatási mozgás ne veszélyeztesse testi épségét.
Vonatindító jelzőeszközzel a vonat MELLETT olyan helyen állva kell felhatalmazni a mozdonyvezetőt az indításra, áthaladásra, hogy az láthassa a felhatalmazást végző dolgozót és a Felhívás az indításra-jelzést. A felhatalmazás legtávolabbi helye a jelzőkocsi (F.1.sz. Jelzési Utasítás).
Direkt emeltem ki a "mellett" szót. Magyarán csak a vonat mellől indíthatja a vonatot a VJV.
#7: fordítom a kommentjét:
Rettentő izgalmas a kérdésed.....
Ezt válaszolnám.
#4-es voltam.
Ui.: Te vagy a hülye, ha ennyiért már bunkózol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!