Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Dunaújvárosi csajok (15-17)...

Dunaújvárosi csajok (15-17) van itt valaki aki szívesen ISMERKEDNE?

Figyelt kérdés
Eléggé gáz szerintem hogy 16 vagyok és szinte egy kapcsolatom sem volt...van itt valaki aki normális csaj, Dunaújvárosból, vagy a környékről ?

2014. aug. 19. 00:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem ne itt ismerkedj! Menj el személyesen ismerkedni. Hidd el jobban jársz. 16F :)
2014. aug. 19. 00:44
 2/19 A kérdező kommentje:

Az a probléma hogy HOL ?

Bulikba nem akarok menni, mert drága. (Gondolok itt a diszkókra)

2014. aug. 19. 00:46
 3/19 anonim ***** válasza:

Strand, park, utca, pláza, ahol sok a korodbeli. Ne aggódj mindjárt elkezdődik a suli és tele lessz tinilányokkal az utca. :)

Diszkó nem a legjobb ötlet, mikor én voltam, akkor mindig max 3-4 tinilányt láttam. Inkább huszonévesek vannak ott.

2014. aug. 19. 00:50
 4/19 anonim ***** válasza:
Dunaújvárosi diszkó nagyon gáz, én oda semmiképp se mennék a helyedben kedves kérdező..:D
2014. aug. 19. 00:55
 5/19 anonim ***** válasza:

Dunaújvárosban születtem xD Szerintem semmi esélyed már bocsi, mert mostanság ott nagyon nagy divat ez a bzi pávaság vagy hogy a fszomba kell írni. Lányoknak meg ez tetszik ott... o_O

Gyere fel Pestre ^^

2014. aug. 19. 01:18
 6/19 A kérdező kommentje:

Hát ez az !!!!! Akivel találkozok vagy egy r_banc, vagy az egész város tudja hogy ki hányszor b_szta meg.

Eddig itt egy normális csajjal nem találkoztam a városban :(

Pest ? Hát...nemhiszem h bárki pl egy távkapcsolatot akarna... :/

2014. aug. 19. 06:59
 7/19 anonim válasza:

Én Dunaföldváron lakom,elég közel Dunaújvároshoz.De jövőre oda járok suliba,ha gondolod beszélgethetünk,és találkozhatunk is.

15/l/bi

2014. aug. 20. 08:26
 8/19 anonim ***** válasza:
Itt Dunaújvárosban rohadtul beképzeltek a fiatal csajok, egyébként a munkahelyeken is ugyanez tapasztalható mind nők és mind férfiak részéről, pökhendik és rátartik az emberek. Úgy tűnik itt az ország kellős közepén ez dívik. Innen, erről a lepratelepről mindenki normális ember menekül, remélhetőleg pár hónapon belül nekem is sikerül innen eltakarodnom, mert ez a város nem ér többet egy rakás kutyaürüléknél.
2014. okt. 13. 22:21
 9/19 A kérdező kommentje:

Hát ja :/

Osztályban is 17 lányból 15 teljesen ... egocentrikus.

És hát sajnos így nehéz találni valakit, akármennyire vagy normális.

Páwák kellenek mindegyiknek, kivéve amelyiknek a hosszú hajú emósok jönnek be. A kamu kockahasról ami csak azért van mert valaki anorex arról ne is beszéljünk XD :D

2014. okt. 13. 22:23
 10/19 anonim ***** válasza:
Egyébként joggal merülhet fel a kérdés, hogy honnan tudhatnám azt, hogy más helyeken milyenek az emberek. Onnan tudom, hogy gyakran beszélek olyan ismerőseimmel, akik évekkel ezelőtt kiröppentek a városból, és azóta is áldják az eget, hogy megtették ezt a lépést az életükben, mert kivétel nélkül mindenki azt mondta, hogy teljesen mások, sokkal barátságosabbak, pozitívabbak és némileg jóindulatúbbak az emberek, mint itt, Dunaújvárosban.
2014. okt. 13. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!