Dunaújvárosi csajok (15-17) van itt valaki aki szívesen ISMERKEDNE?
Sok a drogos. Sok a c_gány, és sok az egoista.
Ebből a városból az lesz, hogy Papírgyár, Vasmű, Hankook, és szemétlerakóhely :( Pedig jó kis város. De az emberek modorával nagyon sok gond van !
Menekülni innen, menekülni. Nekem már nagyon elegem van ebből. Elcseszett egy város ez.
Ja, és a lányokról meg annyit, hogy abszolút nem ismerik a spontán ismerkedést, de még egy sima buszmegállós-kérdezős szituációban is inkább bunkón a fülükbe teszik azt a k#rva iPhone-t.
De volt már olyan esetem, hogy a mozinál távolról kiszúrtam egy kedvesnek tűnő lányt, ráköszöntem, és visszaszólt: "mit akarsz te csicska". Kicsit meglepődtem.
Aztán a Rudasnál volt dolgom, és az iskola előtt állt két szép lány, pont az utamban voltak, mert szűkös volt a hely a kocsik között, rájuk köszöntem, hogy "hölgyeim, elnézést". Rám néztek, majd ilyet szólt az egyik, "lökj már fel te barom". Megjegyzem, hozzájuk sem értem.
Aztán hasonló eset a Lorántffynál, és a Széchenyinél is. A kereskedelmis csajok is teljesen el vannak szállva, közben olyan buták, mint a kiszanált cipő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!