Van itt szlovák lány aki ismerkedne? 20/F
Figyelt kérdés
Én is szlovák vagyok és NEM vagyok rasszista, de csak szlovák származású lánnyal tudnám elképzelni az életem, mert számomra ez fontos. A szlovák kultúra és hagyomány őrzése. Még egyszer kiemelném, hogy nem sértegetni akarom a magyarokat, szóval jobb lenne mellőzni a gyűlölködést. Köszönöm.2014. aug. 17. 00:50
1/5 anonim válasza:
Jó, de akkor miért egy magyar oldalon teszed fel a kérdést, magyarul? Itt maximum szlovákiai magyarokat fogsz találni, de szlovákot nem.
2/5 A kérdező kommentje:
Közel 100 ezer szlovák él Magyarországon. Akik már itt születtek. Tehát ebből jön, hogy tudnak magyarul. Sok helyen próbálkozom, mert így spontán elég nehéz szlovák lányt találni.
2014. aug. 17. 01:10
3/5 anonim válasza:
te nagyon hülye vagy akkor :DD miért írsz ide? nem értelek. akkor szlovák oldalra írj! itt csak felvidéki magyarokat találhatsz! :)
4/5 anonim válasza:
Én szlovákiában élek, de magyar származású vagyok. Ez elfogadhatónak számít? :)
5/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom xD
2014. aug. 17. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!